Könyvjelzők

Farming Simulator 22

Alternatív nevek: Farm Sim 22, Farming Simulator 2022

A legendás farm modern folytatása 3 év után

A Farming Simulator 22 játék számítógépen/laptopon az ipartól származó sztoikus GIANTS Software. Ismét elégedettek vagyunk a frissítéssel az új játékfunkciókkal és mechanikával. Bár a verzió sorozatszáma 22, a játék 2021-ben jelent meg, és azóta is vezető szerepet tölt be a sorozat összes része között. A legnagyobb dicséret a kritikusoktól és a játékosoktól – a vele játszók több mint 90%-a nagyon pozitívan értékelte a Steam platformon. A csúcsnapokon akár

ember is részt vett egyszerre a játékban, ami egy résjátékhoz sok. Az alábbiakban magyarázatot adunk arra, hogy az FS 22-t miért kedveli kivétel nélkül mindenki.

A Farming Simulator 22 jellemzői PC-n

A szimulátor fejlesztői mindig is igyekeztek minden egyes új résszel új funkciókkal kedveskedni rajongóiknak. Minden további rész tele van új funkciókkal, terményekkel, felszerelésekkel és eszközökkel. Például az előző verzió nagy ugrást kapott a grafika és a teljesítmény terén. Hozzáadták a lovak tenyésztésének lehetőségét is. Mit hozott nekünk a játék utolsó része:

 • a karakterszerkesztő, amelyben egyedi farmer-vállalkozót hozhat létre;
 • új valósághű helyek Amerikában és Európában;
 • szőlőültetvények, olajfaligetek és gyapot termesztésének lehetősége, többek között más növények között, amelyekből több mint 20 van a játékban;
 • új gazdálkodási módok - talajtakarás (hozamnövelés) és kőszedés (terület megtisztítása);
 • termelési láncok, amelyek lehetővé teszik a profitszerzési folyamat optimalizálását
 • szüreti naptár a fiatal gazda kényelméért
 • továbbfejlesztett mesterséges intelligencia a folyamatok automatizálásához

Farming Simulator 22 DLC – új kiegészítések mindenki számára

  Az
 1. Year 1 Season Pass főbb játékkiegészítők gyűjteménye az egész évre, amelyek a jövőben bővülnek. Csak egyszer fizet. A DLC, amely már benne van: Antonio Carraro Pack, Kubota Pack, Pack 3, Expansion. Az év vége előtt megjelenő összes kiegészítést automatikusan megkapja. Úgy működik, mint egy szezonbérlet.
 2. Kubota Pack – tizenegy új járművet és szerszámot ad hozzá a 130 évvel ezelőtt Japánból, Osakából induló multinacionális vállalattól.
 3. AGI Pack - új épületek és gabonakezelő berendezések az AGI-tól, a hordozható és helyhez kötött gabonakezelő, tároló és kondicionáló berendezések vezető gyártójától.
 4. Precíziós gazdálkodás – Tegye környezetbarátabbá és fenntarthatóbbá virtuális farmját: a Precision Farming Free kiegészítő új játékmechanikát mutat be, amelyek a valós intelligens gazdálkodási technológián alapulnak. Ez négy különböző talajtípust és talajmintavételt, gazdasági elemzést és környezeti értékelést foglal magában.
 5. CLAAS XERION NYEREG TRAC csomag - Ha megvásárolja a CLAAS XERION NYEREG TRAC-ot, akkor a jól ismert német CLAAS gyártó erőteljes és dinamikus traktorával bővül a mezőgazdasági flottája.

Ezek azok a hivatalos kiegészítők, amelyeket élvezni fog. Vannak nem hivatalosak is, amelyeket a műfaj játékosai és rajongói készítettek. Telepítse őket saját felelősségére. Némelyikük javíthatja a grafikát, néhány új térképet, néhány új járműveket adhat hozzá. Néhányat maguk a fejlesztők is ajánlanak, és a játék jövőbeli verzióiban is implementálják.

Farming Simulator 22 PC Download nem ingyenes. A játék megvásárolható olyan platformokon, mint a Steam, az Epic Games vagy a hivatalos weboldal. Higgye el, ez a mezőgazdasági szimulátor megéri a pénzét – az értékelések és vélemények magukért beszélnek.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more