Könyvjelzők

Farming Simulator 14

Alternatív nevek: Farming Simulator 14

Game Farming Simulator 14 a természetes gazdálkodók számára.

Ma nehéz nehéz meglepetést elérni egy olyan játékvezetővel, mint egy farm. Úgy tűnik, hogy ez a téma már régóta játszott minden oldalon, és semmi új nem számíthat rá. De csak egyelőre, míg a Farming Simulator 14, melynek fejlesztését a GIANTS Software elfoglalta, nem fog eljutni. Sehol máshol nem talál ilyen mezőgazdasági gépeket (14 cím), mint itt. Mindez nem csak azt kell megtanulnia, hogyan kezelheti, hanem emlékezzen arra is, hogy mit terveznek az egyes gépek. Vannak traktorok, pótkocsik, kultivátorok, vetőgépek, betakarítók, műtrágya permetezők, fűnyírók, komposztáló tartályok és még sok más.

Kezdéshez szüksége van a Farming Simulator 14-re a telefonra vagy táblagépre való letöltésre, és gondosan vegye be a képzést. Bár a játék ingyenes, és az előrehaladás további tőkebefektetés nélkül is megvalósítható, fizetős tartalom is van. Az árak 90 centről indulnak.

Set képernyő és egyéb funkciók.

Kezdje elfelejteni, hogy a grafikus képek mit jelentenek a monitoron. Különböző parancsokat és műveleteket hajthatnak végre, és könnyen érthetőek. Az áruházat, ahol az árukat értékesítik és vásárolják, kosárként jelenik meg a felső sorban. A számok mellett ez az Ön ellenőrző számlája. A következő a készlet mennyiségének, az üzemanyagszintnek és a menü ikonjának százalékos aránya. A jobb oldalon egy nagy lépték a gép sebességét jelzi. Balra a gazdaság térképét láthatod. Az alsó sorban az ikon mutatja a kiválasztott technika típusát, amelyet jelenleg ellenőriz, és a rákattintással a készülék megváltozik. Az utolsó a cselekvési gomb.

A

Game Farming Simulator 14 készen áll a játékosok számára:

  • Tömeges szórakozás színes 3D grafikával
  • Kapcsolat más játékosokkal
  • A saját gazdaság fejlesztése
  • Új magasságok elérése kemény munkával

Minden elemnek sok ág van. Például a gazdaság fejlődése azt jelenti, hogy a területen dolgozunk (különböző növények vetésével és betakarításával különböző technikák alkalmazásával), az állatállomány és a gépek gondozása, a munkavállalók felvétele. De ezeknek a pillanatoknak is sok kis árnyalata van, meg kell rendezni azokat, amelyek fokozatosan. Idővel új épületek lesznek, ahol a tehénállatok, a kikötők, a vasútállomások, a malmok, a boltok, a tankolás és más területek lesznek. Farming Simulator 14 játék lehető legszorosabban újra a valós életkörülmények a mezőgazdasági termelő. És hagyja, hogy a növények a szokásosnál gyorsabban érjenek el, az események gondos megközelítést igényelnek, és ne tétovázzanak.

A traktor eljuttatása a mezőbe, először a megfelelő pótkocsihoz kell vinnie, győződjön meg róla, hogy a tartály tele van üzemanyaggal. Ha nincs üzemanyag, menjen a benzinkútra, és csak akkor a mezőn. Meg kell tanulnod, hogyan kezelheted, hogy tisztán tartsd a vonalat, és ne essen akadályokba.

Az elején két mezõ lesz egy terményen, amely készen áll a betakarításra, a másik pedig csak a vetést. A Game 14 kínálja, hogy válasszon egy fajta gabona: búza, repce vagy kukorica palack. Itt tanácsot szeretne adni, amíg el nem hagyja a kukoricát, amíg fel nem áll, mert feldolgozásához különleges felszerelésre van szükség, és a pénz még mindig hasznos lehet a sürgetőbb kérdésekben.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more