Könyvjelzők

Farming Simulator 2011

Alternatív nevek: Farming Simulator 2011

Játék Farming Simulator 2011 egy olyan szimulátor online angolul. Ez a játék a folytatást a híres szimulátor, amely híressé vált az egész világon.

Online játék Farming Simulator 2011 letölthető a játék hivatalos honlapján, vagy más oldalakon, melyek ezt a funkciót. Szintén

Farming Simulator 2011 letöltés lehetséges, és a torrent oldal, amely ingyenesen letölthető, különböző játékok és egyéb audió és videó fájlokat.

A játékban Farming Simulator 2011 ingyen, akkor lehet regisztrálni az oldalon. Ehhez szükség van a következő adatokat tartalmazza:

1) a felhasználónevet.

2) E-mail címet és a jelszót.

Továbbá, mielőtt elkezdi a játékot, akkor lehetősége van arra, hogy nézd meg a helyszínen a Farming Simulator 2011 video. Elhaladt összes funkcióját a játék Farming Simulator 2011, talán megtalálja itt a választ a kérdésekre.

Ezt követően ellenőrizze a funkciót a számítógép, hogy annak paraméterei megfelelnek a játék:

1. Intel 2 GHz-es - processzor.

2.. 1 GB - RAM.

3. 1 GB - HDD.

Játék ügyfél online játék Farming Simulator 2011 nem ingyenes, ezért annak érdekében, hogy elkezd játszani Farming Simulator 2011 meg kell vásárolni és telepíteni a számítógépre.

A Farming Simulator 2011 akkor vegyenek részt a különböző mezőgazdasági munka. Meg kell, hogy az állatok ellátására: növekszik az élelmiszer az állatállomány, megetetni, vesz új állatokat hoznak létre a legkényelmesebb körülmények között.

Amellett, hogy az állatállomány meg kell nőni különböző kultúra, a szüret és termékenyít, eke, koca. És sok különböző funkciókat kell végezni, mint egy igazi gazda.

Az állatok viszi bevételek, mint például a tehén ad tejet, tyúk tojik a nyúl prémes fog kapni. Mindez lehet majd eladni, és kap pénzt.

Új a játék Farming Simulator 2011 egy multiplayer. Az Ön feladata Farming Simulator 2011 felépíteni saját egyedi farm, amely lehetővé teszi, hogy egy kis telket, hogy egy hatalmas ültetvényt, keresni egy csomó pénzt, és vált a legfontosabb gazdálkodási Farming Simulator 2011.

Játék Farming Simulator 2011 vonzza valamennyi jellemzőjét:

1) elválasztása karrier módban.

2) Lehetőség többfelhasználós módban. Lejátszása a LAN-on áll az Ön rendelkezésére csak megvásárolt licensszel a játék.

3) A hatalmas parkoló különböző technikákkal.

4) Széles növények.

5) Meg kell adni asszisztensek.

6.) a rakodógépek.

Iratkozzon fel az online játék, a farm Farming Simulator 2011 együtt a barátaival. Együtt fog játszani egy sokkal érdekesebb.

Adj magadnak egy virtuális nyaralás az ültetvényeken a színek, a különböző kultúrák. Képzeld el, hogy vannak ilyen jellegű, valamint a Farming Simulator 2011.

Fejleszteni kell a gazdaság, vigyázni, hogy az állatok és a növények, legyen igazi gazda!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more