Könyvjelzők

Farming Simulator 2013

Alternatív nevek: Farming Simulator 2013

Játék Farming Simulator 2013 folytatása a híres játék a gazdálkodás, hogy már szereti a több millió játékos. Ez az első változata a játék volt a kinyilatkoztatás játékosok szerte a világon. Rengeteg a frissítésekről vár rád a Farming Simulator 2013.

Online játék Farming Simulator 2013 lehet letölteni a hivatalos honlapján a játék, miután megvette neki engedélyt, vagy bármely más helyszínen, amely ezt a hozzáférést. Szintén letölthető Farming Simulator 2013, akkor a népszerű torrent, de előtte meg kell telepíteni a számítógépre.

Itt lehet regisztrálni online játék Farming Simulator 2013 ingyen. Ehhez be kell írni a következő információkat:

1) egyedi bejelentkezési nevet.

2.) az elektronikus postafiók címet és a jelszót.

Mielőtt elkezd játszani Farming Simulator 2013 akkor kell ellenőrizni, hogy a számítógép megfelel az alábbi követelményeknek:

1) Intel 2 GHz-es - processzor.

2) 1025 MB - RAM.

3) 1.5 GB - HDD.

Is, akkor az egyedülálló lehetőséget, hogy nézni a profi játékot Farming Simulator 2013 video. A videojáték felfedi az alapvető funkciók, szolgáltatások és a játék szabályait.

Egy online játék, a farm Farming Simulator 2013 egy csomó más újítások. Ez a verzió elérte a legnagyobb népszerűségnek.

Interfész a Farming Simulator 2013 barátságos, gazdag különböző színű és hihetetlenül egyszerű. Ebben a játékban hozzáteszi, a különböző aktualizált és teljesen új mezőgazdasági gépek, amelyek célja a vetés és betakarítás különböző növények.

Farming Simulator 2013 is lepni a különböző típusú tájak, valamint a különböző növények és állatok.

A Farming Simulator 2013 lehetőséget kínál az Ön számára, hogy módosítások (létrehozása és terhelés), járművek használatát és használatának ekipirovok.

Ez a játék célja az is, multiplayer játékokat. Ez volt itt az egyik oldalon lehet vigyázni akár tíz ember. Ennek legfőbb feltétele ez a funkció - az, hogy minden résztvevő barátok voltak.

Begin, hogy törődik a kis darab földet a Farming Simulator 2013, átalakítva azt egy szokatlanul szép és virágzó gazdaság, ami viszi a jövedelmet egy viszonylag rövid idő alatt, alkalmazva a legkisebb erőfeszítéssel.

Ne felejtsük el, hogy törődnek az állatok: nő élelmük, ne felejtsd el, hogy etetni őket. Ezzel kap több pénzt.

Növekszik a különböző növények értékesítési, gyártási és egyéb takarmányozási termékek.

Ha követed az utasításokat a játékban, akkor nagyon hamar virágzó mezőgazdasági termelő, aki folyamatosan jutalmazására azok eredményeit.

Játék Farming Simulator 2013 senki más nem maradt érintetlenül. Csatlakozz szám fermomanii rajongó lett a legsikeresebb a világon gamer Farming Simulator 2013.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more