Könyvjelzők

farmington

Alternatív nevek:
A

Farmington egy farm, amelyet mobil platformokon játszhatsz. A grafika színes rajzfilm stílusú, nagyon szép. A zene és a hangszínészkedés kiváló minőségű.

Végezze át az oktatóanyagot, hogy elsajátítsa a vezérlőket a játékban. Ezt követően indulhat a gazdálkodás.

A

Farmban mindig sok olyan dolog van, amivel egyszerűen nincs idő unatkozni.

  • Build Animal Pens and Chicken Coop
  • Vesse be a földeket, hogy zöldséget és állati takarmányt termesszen
  • Bővítsd ki karaktered házát
  • Műhelyek és gyárak építése
  • Eladó cikkek gyártásának beállítása
  • Kereskedjen üzletében, hogy játékon belüli valutát keressen
  • Ismerd meg a szomszédos tanyák tulajdonosait, könnyebb a gazdaság irányítása, ha van kihez fordulni segítségért

A legnehezebb az indulás, de ahogy egy kicsit jobban megismered a történéseket, egyre könnyebb lesz a Farmington játék.

Barátságos légkör van ezekben a játékokban, és általában nincs rohanás. Fontos azonban, hogy a termést amint beérik, amint beérik, és időben adjunk feladatokat a műhelyeknek. Ettől függ a haszon mértéke és gazdaságának fejlődési sebessége.

Figyeljen arra, hogyan néz ki a farmja, rendezze el az épületeket úgy, hogy jól nézzenek ki. Telepítsen dekor elemeket a területen. Törjünk virágágyásokat, ültessünk olyan gyümölcsfákat, cserjéket, amelyek dekoratív funkciójukon túl termést is hoznak.

Tenyészméheknél fontos a mézelő növények jelenléte, erre is ügyelni kell. De ennek eredményeként mézet és viaszt kap, amelyek fontosak a kulináris termékek és az illatos gyertyák gyártásában.

Felderítő, ahol víztestek találhatók a közelben. Ezeken a helyeken horgászat közben kipihenheti magát a farm gondjaiból.

Kísérletezzen a csali helyével és típusával, hogy különféle halakat fogjon.

Szerezzen be egy vagy több kisállatot, ez lehet különféle fajtájú macska vagy kutya. Játssz kedvenceiddel, és ne felejtsd el megetetni őket.

A farm rendszeres odafigyelést igényel, minden nap látogassa meg a játékot, a fejlesztők pedig napi és heti ajándékokat adnak a belépéshez.

Legfőképpen társaságban tölthet időt, új barátokat találhat, vagy meghívhat régieket játszani veled.

Próbáld meg nem azonnal elkölteni a megkeresett pénzt, a legérdekesebb beszerzések és épületek drágák, és takarékoskodnod kell rájuk.

A játékon belüli üzlet lehetővé teszi, hogy megvásárolja a hiányzó erőforrásokat, dekorációs cikkeket és építőanyagokat. Egyes tárgyak megvásárolhatók játékon belüli pénznemben, mások csak valódi pénzzel vásárolhatók meg. Ön dönti el, hogy pénzt költ-e a játékra vagy sem. Minden eredmény ilyen költség nélkül elérhető, de megszerzésük több időt igényel Öntől.

Szezonális ünnepnapokon a bolti kedvezmények mellett vidám vetélkedők is várnak rád, melyeken rendhagyó nyereményeket és tanyai tematikus díszeket nyerhetsz.

Töltse le ingyenesen a

Farmingtont Android rendszeren az ezen az oldalon található hivatkozásra kattintva.

Ha mindig is ki akartad próbálni magad gazdálkodóként, telepítsd azonnal a játékot, és kezdd el!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more