Könyvjelzők

Farmtastic

Alternatív nevek: Farmtastic

Játék Farmtastic - ez egy érdekes, böngésző alapú játék, amelynek alapja az az elv, a szimulátor.

Farmtastic interneten - ez az egyik a sok játék, a farm, ahol meg kell foglalkozni nem csak a mezőgazdaságban, hanem egyéb tevékenységek.

In Farmtastic regisztráció nem egy nehéz lépés, ami után elkezd játszani Farmtastic. A regisztrációhoz meg kell tennie a következőket:

1. Find játék honlapján Farmtastic.

2.. Balra a fő oldalon a regisztrációs űrlapot. Két al Kiválaszt « Regisztráció ».

3. Írja be a felhasználói nevét.

4.. Adja meg e-mail címét.

5. Írja be a jelszót a játék. Próbáld ki, hogy a jelszót olyan megbízhatóak, mint lehetséges.

6. Fontos! A regisztráció során Ön elfogadja, hogy a szabályokat a játék.

7. Kattintson a " Regisztráció » ..

Lejátszás Farmtastic leszel keresztül Internet böngésző. Ezért, mielőtt aláírná, hogy szükség van egy jó internet cím a kérdés: ellenőrzi a sebességet az internet, kívánatos, hogy a 100 mega bit másodpercenként.

A Farmtastic játék lesz, amikor szembesült a különböző események a játékban. A farmer kell gondoskodni a föld és az otthoni, az állatok, és a különböző feladatok elvégzésére, egyik a másik után.

A szimuláció akkor szabad Farmtastic vásárolni a különböző termékeket. Először is, lesz egy kis telket, amelyben meg kell, hogy vigyázzon. Meg kell fejni a teheneket, ásni a földbe, a betakarítás - ez mind a mindennapi élet része. A munka, amit nem minden nap.

A szakmai farmer akkor be kell kapcsolnia a gyár egy kis farm lenyűgöző. A nagy mennyiségű erőfeszítést, akkor hamarosan kap egy emelést, és mindazokat a szükséges munkát a gazdaságban. Ezen kívül, meg kell nyomon követni, hogy az állatok és madarak a gazdaságban. Az Ön munkarend, természetesen, szintén tejelő tehenek, mivel az ügyfelek nem csak azt a frissen szedett zöldség, hanem friss tejet a boldog tehenek. Egy farmon Farmtastic számtalan feladat. Akkor vesd köles, majd darál be liszttel és eladni.

A farm Farmtastic bemutatott színes grafika. Meg kell bizonyítani a készségek a munka az állatokkal, és figyeljen arra, hogy az összes növény boldogulni - mindezt egy rajzfilm stílusban. Csak miután csinál egy nagy számú munkahelyet akkor kap egy jó termés. Most megtudhatod, a különböző feladatok, hogy várja a gazdaságban Farmtastic. Meg kell, hogy vegyenek részt a beruházások a gazdaságban.

Farmtastic online lehet az üzletmenetre koncentrálni, fejlesztése és javítása a területükre.

Sok időt kell adni, hogy a telepítési zöldségek és gyümölcsök, valamint a betakarítás.

Meg lehet vásárolni a különböző épületek és áruk előállításához eladó.

Farmtastic Online kétségkívül tetszik, hogy minden a felnőttek és gyermekek egyaránt. Iratkozzon fel a játék, és nem a kis ültetvény.

Kapcsolja be a kis vagyonát egy hatalmas virágzó gazdaság. Meglepetés minden saját tapasztalatait és eredményeit a játékban.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more