Könyvjelzők

FarmVille 2: Tropic Escape

Alternatív nevek:

FarmVille 2: Tropic Escape egy lehetőség, hogy elmenekülj a város nyüzsgéséből egy trópusi szigetre, és ott építsd fel saját farmodat. Android rendszert futtató mobileszközökön játszhatsz. A grafika jó minőségű, rajzfilm stílusú részletgazdag. A szinkronjáték profi, a zene vidám és minden bizonnyal felvidítja a játékosokat.

Határozottan élvezni fogja a trópusi szigeten való gazdálkodást. Ezen a helyen egész évben termeszthet gyümölcsöt és zöldséget, ami lehetővé teszi, hogy stabil profitot érjen el.

A játék vezérlőelemei nem bonyolultak, és a fejlesztők tippjeinek köszönhetően pillanatok alatt mindent kitalálhatsz. Ezt követően azonnal elkezdheti a játékot.

A FarmVille 2: Tropic Escape Androidon sok érdekes dolgot talál:

  • Fedezze fel a sziget területét
  • Helyet készíteni a vetésre és az építkezésre
  • Időben takarítsa be a termést; minél előbb teszi ezt az érés után, annál gyorsabban érik az új
  • Szerezzen állatokat és madarakat, vigyázzon rájuk
  • Tegye hangulatossá otthonát, és díszítse fel farmját
  • Új termelőépületek építése és fejlesztése
  • Nyisson ajándékboltot, cukrászdát és egyéb létesítményeket a szigetére látogató turisták számára
  • Ismerje meg szomszédos gazdáit, és segítse egymást

Ez egy kis lista azokról a dolgokról, amelyeket a játék során meg kell tennie.

Nem kell rohanni sehova, fedezze fel a szigetet lépésről lépésre, és építse meg álmai farmját.

Ne költse komolytalanul a megkeresett pénzét; tervezze meg előre, hogy mely épületek segítségével gyorsan növelheti nyereségét.

Miután vállalkozása megnövekszik és stabil bevételt hoz, elkezdheti a terület díszítését és otthona rendezését. Azt, hogy milyen gazdaságban lesz a gazdaság, Ön dönti el, helyezze el az épületeket, ahol Önnek kényelmes. Hozzon létre kerteket és dekoratív virágágyásokat ízlésének megfelelően.

A termékek eladhatók más gazdáknak, turistáknak vagy nagy megrendelések teljesítése esetén.

A turisztikai vállalkozás fejlesztéséhez gondolnia kell a látogatók szórakoztatására.

A

FarmVille 2: Tropic Escape kényelmes beépített chattel rendelkezik, amely lehetőséget ad arra, hogy kommunikálj más játékosokkal, és esetleg új barátokat találj közöttük.

Látogassa meg a farmot minden nap, és kapjon jutalmakat a fejlesztőktől.

Szezonális ünnepnapokon lehetősége van részt venni tematikus eseményeken és egyedi nyereményeket nyerni.

A játékon belüli üzlet építőanyagok, értékes anyagok és dekorációk vásárlását kínálja. A választék rendszeresen frissül. A vásárlásokat játékon belüli pénznemben vagy valódi pénzzel is lehet fizetni.

A FarmVille 2: Tropic Escape játékhoz csatlakoznia kell az internethez. Ma már ez a norma, a mobilszolgáltatók lefedettsége lehetővé teszi, hogy szinte bárhol élvezze a játékot.

A

FarmVille 2: Tropic Escape ingyenesen letölthető Android rendszerre az ezen az oldalon található hivatkozás segítségével.

Kezdje el a játékot most, hogy létrehozza saját darabját a trópusi paradicsomi szigetről!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more