Könyvjelzők

Farmville 2

Alternatív nevek: FarmVille 2 Vidéki elszigeteltség, FarmVille 2,

A legjobb játék FarmVille 2 Ciel magány.

Company Zynga bemutatja FarmVille 2 Vidéki magány egy mobil játék a műfajban egy gazdaság, amely fellebbezni az összes rajongó az irányt. Először is animációs grafikát vonz, de ez nem az egyetlen érdeme. Még akkor is, ha nincs interneted, még mindig az ágyakat víznél, gondoskodhat az állatokról, építheted az épületeket és felhalmozhatja az erőforrásokat. Igaz, hogy a kommunikáció elengedhetetlen, mert lehetővé teszi, hogy kommunikáljon más játékosokkal, szövetségeket hozzon létre velük és megbízásokat hajtson végre. Ha csatlakozik a közösséghez a Facebookon, akkor is vannak kiváltságok, és az első arany kulcsokat kap, amelyeket nem tehet meg.

Million játékos ajánlotta a FarmVille 2 vidéki magányt a letöltéshez, mert ez valóban izgalmas játék. Telepítse és játssza le teljesen ingyenes, de a fizetős tartalom nem fog meglepetésként elérni. Azok számára, akik inkább a gyorsított átjárást választják, nem vásárolhatok meg. Ha azt szeretné bizonyítani, hogy mindent önállóan lehet kezelni, akkor nem kell pénzt fektetnie. Egy másik nagyszerű hír a FarmVille 2 Village önmagát töltheti le a számítógépen. Ugyanakkor lehetővé válik az ingatlan építése két forrásból azonnal a telefonban és a számítógépen, összehasonlítva a személyes sikereket.

Mi a játék elkészült.

A játék kitöltése meglehetősen ismerős, így hamar ki fogja találni:

 • Legyen az új szintek
 • Game FarmVille 2 A vidéki elkülönülés egy különálló földdarabon fejlődik ki, ezért minden a közelben van egy helyen.

  • Szöldselyemágyak
  • Csírázás és betakarítás
  • Használat és gondozás az állatokra
  • Használd a Szerencsekerék Keretét és nyerj

   nyereményt

  • Válassza ki és hajtsa végre a megrendeléseket
  • Építsd és javítsd az épületeket
  • Elérje ki a területet
  • A kezdet kezdetén találkozol a lány Mashával, hogy megtanítsa a kezdőknek a játék folyamatának bölcsességét. Ahhoz, hogy könnyebb megtanulni, először a gazdaság nagyon kicsi.

   Az összes folyamatot könnyedén követheted, az öntöző ágyak és fák, a betakarítás, a takarmányozás és a tehenek fejése során, megfizethető árukat gyártva. Ehhez különböző épületeket (malom, pékség, vajmalom, sajtgyár és sok más) kell felépíteni. Minél magasabb a szint, annál nagyobb a tárgyak, növények és állatok választéka. Minden, amit termelsz, egy nagy pajtahoz vezet. Ahogy betöltötte, növelni kell, és ehhez szükség van a kulcsokra. Azonban mindenütt szükség van rájuk, így ez a legértékesebb elem valóban arany kulcs.

   Nem felejtsük el nézni az asztal közelében a pajta, ahol megrendelések a szállítási bizonyos típusú termékek lógni. Ha a megfelelő mennyiségben vannak, kattintson a végrehajtásra. Szerezzen érméket és szabadítson fel helyet a raktárban új bevételekhez. Maga fog lepődni arról, milyen gyönyörű farmot alakít ki földjeid. A kertek virágzanak és gyümölcsöt teremtenek, a mezőket ömlesztett gabonával, burgonyával, paradicsommal és uborkával préselik, kanyarognak a saját kukorica súlyuk alatt, a fák ágai az alma, a körte, a szilva, az őszibarack gazdag terméseiből hajlanak. Aztán ott vannak gyárak, ahol finom pástéták különböző töltelékeket sütnek, sajtérzékenyek, vajat és más termékeket vernek.

   FarmVille 2 A vidéki elkülönítési játék lesz a kedvenc szórakozásod, ami mindig ott van, érdemes telefonot vagy számítógépet is befogadni. Minden nap egyre több eredmény és frissítés kellemes meglepetést hoz. Itt ünnepeljük az ünnepeket (újév, karácsony, húsvét, halloween és mások), megbeszéljük az eseményeket, részt vesznek a versenyeken és értékes nyereményeket nyerünk.

   

  Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

  Read more