Könyvjelzők

Legtávolabbi határ

Alternatív nevek:

Távolabbi határ városépítési szimulátor gazdasági stratégia elemeivel. A játék kiváló grafikával rendelkezik valósághű stílusban. A zene jól megválasztott, és nem válik idővel bosszantóvá.

Az Ön feladata a játékban, hogy biztosítsa a civilizált világ peremén élő telepesek egy kis csoportjának túlélését és későbbi boldogulását. Az összes cél elérése könnyebb lesz, miután végigmész egy rövid oktatóanyagon, amely mindent elmond a kezelőszervekről és a játék mechanikájáról.

Ezután sok a tennivalód:

  • A legszükségesebb épületek megépítése
  • Fedezze fel a környéket a fosszilis erőforrásokért
  • Teljes táblák megfelelő telkeken
  • Válassza ki az adott körülményeinek legmegfelelőbb növényt, és termesztje
  • Bővítse faluját, amíg többszintű nagyvárossá nem válik

Ezek csak a fő tevékenységek.

Mielőtt elkezdené a Farthest Frontier játékot, válassza ki az Önnek megfelelő nehézségi módot. A legkönnyebbben kellemes idill, a legnehezebb esetben pedig igazi túlélési küzdelem lesz minden nap. Határozza meg a domborzat típusát és az éghajlati viszonyokat. Döntse el, hogyan szeretne játszani, és kezdje el.

A lakosság életének fő erőforrása az élelmiszer. Elemezze a talaj éghajlati összetételét, és döntse el, hogy a rendelkezésre álló lehetőségek közül melyik fejlődik a legjobban ilyen körülmények között. Nagyon fontos, hogy ne tévedjünk, mert ezen múlik a további fejlődés.

Idővel tovább javíthatja a talajt a szántóföldeken műtrágya kijuttatásával és kövek eltávolításával. Ugyanilyen fontos a gyomirtás.

Az élelmiszer-probléma megoldása után összpontosítson a logisztikára. A játék nagyon realisztikus, ezért az áruk szállítása a farmokról nehéz lesz utak és járművek nélkül. Építsen üzemeket és gyárakat a berendezések és a mindennapi életben szükséges dolgok gyártásához.

A vízvezeték-szerelés és az orvostudomány is nagy jelentőséggel bír. Tiszta víz és fejlett gyógyszerek nélkül járványok sújthatják a lakosságot. Ez nagymértékben megnehezíti a népesség további növekedését, és akár halálhoz is vezethet.

Fejlessze technológiáit, így könnyebben szerezhet számos alapvető erőforrást, és lehetővé teszi, hogy más tevékenységi területekre összpontosítson.

A város legtöbb épülete korszerűsíthető. Ez jelentősen befolyásolja tulajdonságaikat és nagymértékben megváltoztatja a város megjelenését. Így a falu fokozatosan high-tech nagyvárossá válik. Összesen több mint 50 típusú épület létezik, amelyek megjelenése a játék előrehaladtával változik és fejlődik.

Bár a játék elsősorban gazdasági stratégia, van benne hely a háborúknak. Az Ön feladata, hogy minden erőfeszítést megtegyen egy erőteljes védelem megteremtése érdekében, hogy a szomszédos országok hadseregei ne támadják meg területét, és ha támadás történik, méltó visszavágással kell szembenézniük.

A

Farthest Frontier ingyenes letöltése PC-re sajnos nem fog működni. A játék megvásárolható a Steam platformon vagy a fejlesztő weboldalán.

Telepítse a játékot most, és kezdje el megalkotni álmai városát a vadonban!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more