Könyvjelzők

Fatecraft

Alternatív nevek: Destiny Craft

Fatecraft

Játék Fatecraft - ez teljesen ingyenes böngészős epikus játék. Hatalmas világ multiverse hatalmas városok NPC, küldetések és PvP zászlók, amelyeket meg kell tartani a gyilkosok egy biztonságos helyen (hasonlóan kell őket az eredeti rendszer Ultima Online PVP).

Csatlakozz ebben a játékban nem szerepelnek az orosz, így meg kell tennie a különleges feladatokat. A regisztrációs Fatecraft a következő:

1. Kell találni a fő oldalon a játék.

2.. A jobb felső sarokban kattints a "Connexion».

3. Azon túl, hogy, majd kattintson a "Créez le maintenant». Ez a kapcsolat, ami elmarad az űrlap a belépésre.

4.. Miután a gombra kattintva, adja meg a felhasználói nevét.

5. Kérjük, írja meg e-mail címét a következő sorban.

6. Adja meg az egyedi jelszót.

7. Kérjük, próbálja újra adja meg a jelszót. Erre azért van szükség ahhoz, hogy tudja, hogy beírta a jelszót az első alkalommal.

8. Ha a barátod meghívott játszani ezt a játékot, majd a következő cellában adja a nevét.

9. Majd ezt követően kattints a "Cree mon compte».

Lejátszás Fatecraft Lesz egy böngésző, így a legfontosabb dolog -, hogy vigyáz az Internet kapcsolat.

A Fatecraft játszani, akkor erősen módosított Minecraft szerver, amely több tucat plugins, hogy ez egy különleges élmény.

Használ RPG szintező rendszer lehetővé teszi a játékosoknak, hogy a vércukorszint és a végzett tevékenységek a különböző osztályok, és végül a szakma, amely lehetővé teszi számukra, hogy építsen a karakter körül az ő egyedi játékstílusát.

A gyilkos a játék pont tekercs az időben, és gyors csökkentésének módjáról, valamint például a büntetés-végrehajtási rendszer tervezett. Vannak egyedi anyagok, egyéni zenei, egyedi tárgyak, egyedi fegyverek, és még sok más. A játékosok, amelyek támogatják a játékot, nem válhatnak polgármesterek, és fejlesszék saját városokat, hogy bővül a méret, valamint az a képesség, hogy egyre több és több lakos akart beköltözni őket.

Képzetlen játékos kezdi az osztályteremben, és igazítsa a csúcsra akkor lehetősége van arra, hogy válasszon egyet a három fő osztály a játékban.

Ha egyszer megüt a legfelső szinten, akkor lehet választani a fő osztály és a munka a szakmák, amelyek rendelkezésre állnak az adott környezetben.

Basic 3 class a játékban Fatecraft Online:

1. Fighter - Fegyver osztályok - van egy nagy számú fegyver.

2.. Magic - Mágikus tanfolyamok - mágikus tönkreteheti senkit.

3. Crafter - Craft Osztályok - csak most képesek okoznak károkat.

Fatecraft interneten - ez egy hihetetlenül fantasztikus játék, hogy megadja neked a sok tapasztalat. Érezni fogod az egész titokzatos világ, ahol sokkal több, feltáratlan.

Játék Fatecraft nagyobb figyelmet a tetteikért, fontolja meg alaposan stratégia.

Legyen elkíséri Önt igazi hit, és állítsa be mindent, ami szép látsz igreyu.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more