Könyvjelzők

FÉLELEM

Alternatív nevek:

Játék F . E . A . R - hihetetlenül realisztikus first-person shooter csodálatos csaták és izgalmas történet. Project dolgozott létrehozásáról szóló Monolith Productions és
[ _21_] Nap 1 Studios . Ennek eredményeként a felhasználók megkapták az eredeti játék a stílus egy akciófilm, amely a sok pozitív tulajdonságait. Ez a csodálatos a képzelet és a filmes speciális effektusok és a váratlan helyzetek, amikor úgy találja magát többször is játék közben, és arra, hogy a legújabb technológiát, valamint a nagy teljesítményű fegyverekkel ölni ellenségei. Az ellenség könyörtelen. Ezután ezt a szokatlan embereket, és túlvilági erők. Amikor a rendőrség, a különleges erők és a hadsereg lesz tehetetlen, siessen a srácok F. R - Federal Response egysége tevékenység. Ezek szakosodott paranormális mellett vannak vértezve a legújabb találmányok műszaki. Indítása F. R játszani, akkor harcolni szellemek, de ami a leginkább furcsa, gyakran válnak a cél maga. Úgy emlékszem, te nem a lesen, és érdemes gondolkodni, hogyan lehet túlélni. Túl a félelem és a feszültség az idegek -, hogy próbára teszi mindenki, aki belép a világot F. R online.

Ahhoz, hogy tagja a csapatnak, létre kell hoznia egy fiókot. Egyszerű F. R regisztrációs neked párt emlékezetes esemény. Hogy minden kezdődik? Amikor egy titkos katonai létesítmény a terroristák kezébe, hatóságok vonzottak különleges erők azzal a céllal, hogy mentse el a túszokat. Azonban hamarosan elvesztette a kapcsolatot a harcosok és a hazai biztonsági kamera a kormány úgy látja, a sokkoló kép. Ismeretlen erő öl embert, szó szerint könnyezés testüket apró darabokra. Eljön az ideje, a F lépésre R. Mivel tagja egy speciális csapat, amely csak akkor nem élmény! Alattomos ellenségek és megalkuvást nem ismerő, mindig megpróbálják blokkolni menekülési útvonalak magukat jelennek meg a legváratlanabb pillanatokban. De ha egyszer lesz egy új alkalmazott titkos egység, akkor készen kell állnia arra, hogy harcolni kétségbeesetten a misztikus gonosz.

F. R szabad töltse ki a szabadidő izgalmas pillanatokat. Nem csak érezni az adrenalin a vérben emelkedik. Önnek lehetősége van arra, hogy próbálja ki a különböző módok: Deathmatch és slomo Deathmatch, Team Deathmatch és slomo TDM, Capture The Flag és slomo CTF, Conqueror ( három ellenőrzési pontok) és az Conqueror All (öt ellenőrzési pontok). Használhatja, mint egy érdekes tulajdonsága, mint a lassuló idő. Egy ilyen állapot meghosszabbodik speciális fecskendők, amelyek néha. Az Önök rendelkezésére lesz más fegyverek, lőfegyverek (AT-14 pisztoly, géppisztoly, RPL, Assault Rifle G2A2, Combat shotgun VK-12, Prototype-7 automata fegyver MP-50 rakétavető MOD-3, stb ) És a dobás (gránátok, aknák, rádióvezérlésű bányák). Van lehetőség, de ne felejtsük el, hogy ellenfelek is végre ugyanazokat a lépéseket, mint te, azaz a támadás, rajtaütés, hit, vagy dobja egy akna tüzet. Legyen óvatos, miközben kóborol a folyosókon, a véres játék. Meg kell mozgatni az egyik szobából a másikba, és ha lehet túlélni a következő nagyban függ a kézügyesség.

Imádni fogod játszani a játékot F. R, mert tele van sok meglepetés! Forward - kihúzta a túlvilági jelenségek és úgy érzi, a fűszerek ebben az esetben. Sok szerencsét!


 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more