Könyvjelzők

Fiesta Online

Alternatív nevek: Templombúcsú

Fiesta Live - MMORPG játék kliens fi műfaj hozzáférhető a nyilvánosság számára ingyenesen. Ons A Soft cég már régóta ismert, az eredeti ötletek. És most a rajongók élvezhetik a virtuális szórakozást egy új online szépség termék, amely egyesíti a súlyos események a karikatúra rajz móka. Ütemezni a játékot a legmagasabb szinten. A szálloda 3-D kép a benyomásom, hogy minden, ami történik, valóságos. Látogatók várja a legizgalmasabb kalandok a világ az álmok és a mágia. Olyan sok küldetést, hogy nem tud Minutka nem ül tétlen. PvP és PvE rendszer egyformán jól fejlett. És a képesség, hogy válassza ki az irányt a fejlődés a sok felhasználó, mint a balzsam a léleknek. Csatlakozás , hogy a lakosság a titokzatos földek nyerni veszélyes harcokban, szórakozás megvalósítása során a béke munkahelyek, és csak élvezni az életet egy ilyen szép univerzumban!

Előtt Fiesta Online játszani, meg kell rendezni néhány kérdést. Először is ellenőrizze, hogy a beállítás megfelelő számítógép. Másodszor, meg kell, hogy regisztrálják magukat a játékban Fiesta Online . Harmadszor, meg kell töltse le és telepítse a kliens. Jegyzéke minimális rendszerkövetelmények tetszik hűségüket: operációs rendszer Windows 2000/XP, Pentium 4 processzor 1. 6 GHz, AMD XP 2500 +, AMD Athlon64 2800 + video GeForce MX 64MB, Sound kompatibilis Direct x 9. 0, 3 GB szabad hely a merevlemezen és a RAM 512 MB. Fiesta Online a nyilvántartás formanyomtatvány kitöltésével az ezen a területen: név, e-mail cím, jelszó, születési idő, nem. Ezután létre a megjelenését a karakter, és válassza árusító osztályban.

Fiesta játék kínál osztályok, mint a harcos, mágus, gyóntatója, nyilak és a joker. Ahhoz, hogy a helyes döntéseket, meg kell tudni, hogy hogy néznek ki.

1. Warriors erős, bátor, kitartó és kemény. Ők híresek harci készségek és képes vezetni a csatát közelről. A lenyűgöző fizikai erő lehetővé teszi, hogy úgy érzi, a bizalom.

2.. Mágusok parancs a titkos elemeket. Ez a képesség teszi őket kiemelkednek a többi lakói a világ. És hagyd, hogy nem túl erős fizikailag, képesek magukra más módon.

3. Arrows inspirálja a félelem minden ellenfél. A készségek változatos és ötletes. Plusz, segítenek a természet erőit. Érezze leginkább abban a hosszú csaták. Ezekben a harcosok kell minden csapat.

4.. Hitvalló együttesen képes meggyógyítani és a támadás. Ezek segíthetik az áldozatokat, elvtársak, de ellenséget, hogy ne szórakozz. Sőt, azt is, hogy erősebb szövetséges, növeli a károkat.

5. Joker különböző képzettségi okoz nagy kárt, csak azonnal. Ahhoz, hogy dobja ellenfelek rettegnek, hogy nagyon kevés időt. Ezek nagyon mozgékony és gyors, tud akasztani az ellenséges bunkerek, amelyek hatása jelenik meg fokozatosan.

Játék Fiesta Online lesz, halad át a szinteket. Minél magasabb a szint, annál erősebb karakter. Meg kell szivattyú passzív, aktív és alkímiai ismeretek. Különböző feladatok elvégzésére, és képes lesz arra, hogy előbb-utóbb, hogy a cím. Ez nagyon szép, ha egy bizonyos címet csatlakozik a neved.

További ban Fiesta Online Szép pillanatok, mint egy lehetőséget arra, hogy megtalálni a szerelmet és a házasságot, hogy felépítse a saját otthonában, találtak megbízható barátai, hogy megnyerjük tettei hitelességét a helyiek körében. De senki azok közül, akik vállalták, hogy játszani Fiesta Online , nem panaszkodott az unalom! Mielőtt tényleg nyit sok lehetőséget! Tehát ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy még világosabbá a szabadidő szórakozás annyira szórakoztató! Kívánom, hogy mindig és minden szerencsét!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more