Könyvjelzők

FIFA 23

Alternatív nevek:
A

FIFA 23 a legjobb PC-s futballszimuláció. A grafika itt elsőrangú. A hangjáték tökéletesen átadja a stadion hangulatát.

Válassza ki csapatát és bajnokságát, mielőtt játszani kezd.

Lesz miből válogatni, rád vár a játék:

  • Több mint 700 csapat a világ minden tájáról
  • 100 legjobb stadion a világon
  • 30 leghíresebb liga

És több mint 19 000 játékos versenyezhet online

Emellett több játékmód is létezik, minden játékos találhat kedvére való szórakozást.

Nem hagytam figyelmen kívül a lányokat a játékban. A férfiak mellett szinte az összes ismert női bajnokság képviselteti magát.

A sorozat minden évben

játéka új, még hihetetlenebb realizmussal örvendezteti meg a rajongókat. Ez alól az idei év sem kivétel, az animációk és a grafika új szintet mutat. Olyan érzés, mint egy igazi focimeccs. A pályán lévő valódi futballisták több ezer jellegzetes gesztusát szkennelték és integrálták, hogy a játék során elképesztő realizmus érzetét keltsék.

Hozzon létre egy álomcsapatot, vagy használja valódi csapatok összetételét.

Játssz FIFA 23-at online valódi emberek ellen.

Könnyen találsz méltó ellenfelet több ezer játékos között annak köszönhetően, hogy a fejlesztők ezúttal valóban cross-platformmá tették a játékot. Ha számítógépet használ játékhoz, és nem szereti a billentyűzetet, akkor ez nem ok az idegeskedésre. Egyszerűen csatlakoztassa PlayStation vagy Xbox kontrollerét, és testreszabhatja a vezérlőket a kívánt módon.

A

Matches online nem az egyetlen elérhető mód. A mesterséges intelligencia akkor is képes felvenni veled a versenyt, ha nem ismered ezt a fajta játékot. Menj végig az első meccsektől a bajnoki döntőig, és győzd le az összes riválist. Ezek a mérkőzések valós eseményeken alapulhatnak. Az AI folyamatosan tanul, és minden játékban a legjobb ellenfél lesz számodra. Ennek köszönhetően a mérkőzések összetettsége a képességeid növekedésével együtt nő.

Hozza létre saját klubját, és gyűjtsön valódi játékosokat mindenhonnan. A nagyon rugalmas beállítások lehetővé teszik a klub kezelését a pályán és azon kívül egyaránt. Nyerjen új díjakat, és tegye híressé klubját.

Egy új csapat létrehozásakor ne próbáljon meg azonnal a legerősebb ellenfelekkel játszani. Itt nagyon fontos a játékosok egymás közötti csapatmunkája, ezért érdemes több felkészülési mérkőzést lebonyolítani.

Nyerj játékpénzt meccsek megnyerésével, ez a pénz később hasznos lesz számodra.

A játékon belüli áruház lehetővé teszi egyedi termékek vásárlását a játék pénznemével. Lehetőség van véletlenszerű tétel- és díszkészletek vásárlására. Az üzletben a kínálat rendszeresen frissül, kövesse a kedvezményeket, hogy ne hagyja ki az egyedi termékek alacsony áron történő vásárlásának lehetőségét. A vásárlás nem kötelező, és nélkülük teljes mértékben élvezheti a játékot.

A

FIFA 23 ingyenes letöltése PC-re sajnos nem fog működni. A játékot megvásárolhatja a Steam portálon vagy a fejlesztők hivatalos weboldalán.

Kezdje el a világ leghíresebb játékát most!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more