Könyvjelzők

Fifa 13

Alternatív nevek: Fifa 13 Fifa 2013 Fifa 2013

Processzor: Core 2 Duo / Athlon X2 1. 8 GHz felett

RAM: 2 GB felett

Videó: 256 MB memória és akár

Szabad lemezterület: 8 GB.

Játék FIFA 13 - a legújabb verziója a népszerű sorozat sport szimuláció, és minden évben a fejlesztők igyekeznek, hogy az új gyermek néhány változtatást, anélkül, hogy az általános szellemében a sorozat. Sem volt kivétel a szabály alól, és a Fifa 13. A legfontosabb része a FIFA 13 PC-s verzió nem különbözik a konzol társaik, néha tévesen fejlesztéséről szóló EA Sports, megérintette finomítása a mesterséges intelligencia és a fizikai motor egyedi Impact Engine.

Támadás és védekezés

Ez humanizálása virtuális labdarúgók, ami befolyásolta nemcsak a megjelenése, hanem a pszichológiai szempontból a játékot, és tolja sok rajongó a show megy a boltba vásárolni FIFA 13. A támadás során a játékosok a FIFA 13 már nem hasonlítanak a robotok és az is képes hibát követnek el a programokban, vagy fordítva, hogy megmutassa vezetői tulajdonságok. Gondolkodás és természetesebb a játékosok - ez a legfontosabb és legsúlyosabb különbség, amely a játék FIFA 13 a társaik és a közvetlen versenytársai. Ugyanez a változások történtek és intézkedések védők a FIFA 13, amely játszani sok "emberi", elveszti a koncentráció és így több hiba hosszan tartó képessége nyomja meg az ellenséget. Koncentrációja és erőssége a védekező játékosok meg kell tartani a gyakori betörések a táborba az ellenség, hogy adjon nekik egy kis haladékot.

Csöpögő és csöpögő

Meghökkentő komplex feints és megtévesztő mozgás - a legszínesebb része a futball, és nem lenne meglepő, ha a játék FIFA 13 nem tükrözi ezt a szempontot a játék első számú. Kezelése feints az utóbbi része a játéknak lett sokkal változatosabb és könnyebben megvalósítható, és még a FIFA 13 PC-változat, amely soha nem volt ismert a könnyű kezelhetőség használata nélkül megtévesztő manőverek gamepad, ez a komponens lett sokkal demokratikusabb. Most a játék FIFA 13 kínál minden lehetőséget, amikor csöpögő két kijelölt billentyűkombináció milyen egyéb ellenőrzéseket, és jelenik meg a pályán a lábad fielder a stroke. Egyszerűbb és könnyebben hozzáférhető rendszer lesz nagyon nehéz, hogy jöjjön fel.

A labdát

Egy másik fontos részlet, hogy csak azért megy a boltba vásárolni FIFA 13, a megvalósítása a házasság az első érintés a labdát. Most van egy pont, ahol teljesen olyan játékos a pályán ugyanolyan jól húzott egy kerek sportfelszerelés. Minél alacsonyabb a technikai indikátorok a birtokában, annál tovább tart, hogy megkapja és feldolgozza a labda játékos, a pohár akkor hibáznak, amikor megkapta. Ez a funkció lehet a leghatékonyabban használni beállítása közben csapata védekező intézkedéseket, a legsűrűbben játszott játékos megkapta a labdát, emiatt, hogy megakadályozzák kényszerített hibákat.

Impact Engine

Komoly újítás, hogy a FIFA 13, a játék, amelyben ez lesz sokkal kellemesebb akár esztétikai szempontból, ami a fizikai motor és a felülvizsgált Impact Engine. Segítségével, minden játékos a funkciók a mozgás, futás, ugrás és a kiválasztás. A kapcsolatot a többi játékossal, hogy hatalmi harc vagy összecsapás, a játékosok teljesen másképpen viselkedik, attól függően, hogy a helyzet és a jellemzőit minden játék játékos. Minden mozgás dolgozott méltó gondossággal és részletességgel, hogy néha az a benyomása támad néz igazi labdarúgó-mérkőzés.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more