Könyvjelzők

FIFA 14

Alternatív nevek: FIFA 14

Játék FIFA 14 - a sport-szimulátor labdarúgással kapcsolatos, alkalmazását igénylő taktika. A projekt a Teremtő egy sor játék - az EA Canada. Összehasonlítva az előző játék Fifa 14 számos előnnyel. Hangsúly a játék a csapatmunka, és a használata taktika. Az előnye a projekt kiváló labdát, a fizika és a reális a stroke, a sebesség csöpögő, és a különböző technikák csöpögő is a lehetőséget, hogy végre csavarják halad, a teljes hitelességét az irányítást a helyzet a játék során, és a gyors fejlődés szempontjából a karrier növekedést. Az ellenfelek már intelligencia, ezért a harc igazán érdekes és gazdag. Szerte az árboc egy érzelmi feszültség és minden egyes győzelem még édesebb. Továbbá, hogy egy része a FIFA 14-liga, meg lehet vitatni tapasztalataikat azonos futball-őrült nick, hogy kölcsönhatásba lépnek a társaik, fejezte ki véleményét a kérdésben. A jelenléte a társadalmi komponens teszi játékmenet nagyon szórakoztató, mert nem érzi vágva a világtól, hanem éppen ellenkezőleg - úgy érzi, hogy a közepén a legmelegebb eseményeket. Ha szereted a játékokat a hasonló témák, akkor feltétlenül le a FIFA 14, hogy belevetette magát a légkörbe egy nagyszerű sport, így felderül a hosszú estéken érdekes tevékenység.

Alacsony rendszerkövetelmények lehetővé teszi, hogy Ön letöltse Fifa 14 minden legfürgébb. Miután telepíti a játékot a számítógépen, akkor azonnal kap az üzletet. Meg kell törekedniük, hogy építsenek karriert, és ez hozzájárul a minden új győzelem. Azt jelenti, hogy a több mérkőzés, annál jobb az esélye. Csak azt akarom mondani, hogy a FIFA 14 áll rendelkezésre, hogy játszanak a különböző módok. Új az egyetlen. Ez az évszakok játszik együtt. Az ötlet az, hogy egyesítik erőfeszítéseiket egy barátommal, és elleni küzdelem ugyanazon ellenfelek duó. Más mód meg kell ismernie a korábbi játékok. Válassza ki, hogy olyan lesz, mint: online évszakok, gyors mérkőzések AI, az offline karrier edző és a játékos barátságos. Amellett, hogy részt vesz a játékok jönnek fárasztó, hanem a saját érdekes edzés. Ez volt a tréning akkor élesíteni az új ismeretek. E nélkül csak nem fog. És még egy szép pillanat. Telepítés FIFA 14 PC-n, akkor fejleszteni és javítani a hálózat a felderítők. Csábító ajánlat, nem?

És mégis, mielőtt elkezdi teljes erővel játszani Fifa 14, meg kell értenie, néhány elem. Önnek tisztában kell lennie a saját képességeit. Tekintettel arra, hogy a fejlesztők már dolgozott számos fejlesztést, a FIFA 14 PC a következőket teszi lehetővé: curling a labdát, ütő a távolság, egy alacsonyan szálló labdát, amely összezavarja a kapus rúgások a "gallért". És azt is tudod használni kombinációs játék, és sikeresen kijátszani ellenfelek pozícióját. Mivel a játékosok most változtatni a szélessége a pályán, és válassza a megközelítési szög a labdát, a játék lesz nagyon váratlan a reális. Gondold át minden lépést, tudván, hogy torz pályára a labdát nem marad itt, mert az felel meg a valós fizika a repülés. Gyere gyorsan Fifa 14 csapat, és kap öröm a játék. Sok szerencsét!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more