Könyvjelzők

FIFA MANAGER 13

Alternatív nevek: FIFA MANAGER 13

Játék FIFA MANAGER 13 híres futball menedzser játék, amely által kifejlesztett Electronic Arts. Ez a játék célja a különböző operációs rendszerek Windows. Meg lehet próbálni játszani a FIFA MANAGER 13 demo verzió, ahol képesek ellenőrizni a futball és a jó szerencsét.

Vonali profi focimeccsen FIFA MANAGER 13 akkor töltse le a játék hivatalos honlapján, vagy bármely más helyszínen, hogy ezt a képességet. Szintén letölthető Fifa Manager 13, akkor a torrent fájlt, de ezt meg kell tölteni a program telepítéséhez.

Játszhatsz online FIFA MANAGER 13 Szabad nyilvántartás a fórum, ahol beszélgethet a többi játékossal. Ha regisztrálni a fórum FIFA MANAGER 13, akkor meg kell adni:

1), az e-mail címre.

2) A jelszót és a nevet.

Mielőtt a játék vagy demó a teljes nézetben a játék FIFA MANAGER 13 videót, hogy feltárja az alapvető szabályokat, a játék és a játék képességeit. Ez a tudás hasznos lesz az Ön számára a jövőben, hogy részt vegyenek a játékban.

Szintén fontos megjegyezni, a rendszer követelményeinek a játék FIFA MANAGER 13. A számítógépnek meg kell felelnie a következő paramétereket:

1. Intel Pentium 4 2.4 GHz - processzor.

2.. 1 GB - RAM.

3. 8 GB - HDD.

Minden játékos a játék FIFA MANAGER 13 célja van. Te és ő kell dönteni az elején a játék: a vágy, hogy az első csapat, javítva készségek, le tud játszani a csapat és bajnokságok.

Mint vezető, a cél az, hogy fenntartsák a harmóniát a csapat, és megfelelnek az igényeknek és kérelmeknek.

Van a játékban FIFA MANAGER 13 lesz az asszisztens, aki segít sok szempontból:

- Üzleti intelligencia a klub,

- Létrehozása pszichológiai portréja a játékos,

- A konfliktusok rendezésében.

A játékban FIFA MANAGER 13 akkor javulni fog a művészet kezelése a focicsapat.

A játéknak van egy külön rész, amely megnyitja előtted:

1) A személyes rivalizálás a partnerek a klub,

2) A célkitűzések a játékos,

3) Kapcsolat a parterres játékos a csapatban,

Ez a fejezet megmutatja a legfontosabb tényezők, amelyek befolyásolják az állapotát a csapat, és a belső hangulat is.

Előtted a játékban postai új funkciók - ez egy lehetőség, hogy beszéljen a játékosokkal. Lehet beszélni a játékosok a saját személyes célok és vágyak, valamint a részükre új feladatokat önfejlesztés.

Továbbá, mielőtt elküldi a lejátszót tartalék, bérelni vagy eladni, akkor beszélj vele erről a témáról, és megoldja az összes árnyalatokat.

További újdonság a játék lényege, hogy növelje a játék képernyő 1280x1024. Ez az újítás lehetővé teszi, hogy bővítse a játék tér.

Játék Fifa Manager 13 még mindig tele van sok meglepetést és újítást. A legfontosabb dolog az, hogy megmutassák a jó menedzser, aki vezet a csapat a győzelmet.

Tanulmány az információt a játékról, hogy filmeket, hogy biztosan segít a jövőben, hogy az állapotát a legjobb futball menedzser.

Sok szerencsét a sportban sostezaniyah!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more