Könyvjelzők

Final Fantasy 7 remake

Alternatív nevek:

Final Fantasy 7 Remake, a kultikus RPG újrakiadása. A játék grafikája sokat változott, minden elképesztően részletesnek tűnik. A hangjáték magas szintű, és semmiképpen sem rosszabb, mint a kép.

A játék világa a fantasy univerzumhoz tartozik, de vannak benne csúcstechnológiák is. Számítógépek és okostelefonok. A technológia nagy részét a Shindra Corporation tervezi és gyártja.

Ez a cég tudományt fejleszt, de valójában emiatt a világ a halál küszöbén áll.

A játék remake-jének fő történetszála nem sokat változott. Ön emlékezetét vesztett zsoldosként kezdi, akinek segítenie kell egy ökoterrorista csoportnak pénzért felrobbantani a Shinra Corporation reaktorát. Ez a vállalat gyakorlatilag az egész bolygó tulajdonosa, és szó szerint kivonja az életet erről a helyről. A levegőszennyezés, a fosszilis erőforrások kimerülése, mindez a szervezet igazgatójának tevékenységének eredménye.

A reaktor felrobbanása komoly károkat fog okozni, de az azt tervezők csoportja biztos abban, hogy egy ilyen pusztító erejű robbanás az egyetlen esély arra, hogy egy reménytelen helyzetben megváltoztasson valamit, felébressze a társadalmat és harcra késztesse őket bolygójukért. .

Eleinte a főhős csak azért vállalja el ezt a munkát, hogy fizetést kapjon, de a történet előrehaladtával őszintén kezd hinni ebben az ötletben, és epizódról epizódra felidézi rég elfeledett életét.

A játék jelentősen hosszabb lett, mint az első kiadás. Néhol jót tett neki, máshol pedig kicsit hosszúnak tűnik a cselekmény.

A fő történetvonalon kívül néhány további küldetést kell teljesítened, amelyek közül néhány kötelező.

Különböző időpontokban a főszereplő irányítása mellett átveheti az irányítást a közelben lévő műholdak felett is.

Minden társnak megvan a maga egyedi fegyvere.

  • Felhőtörő kard
  • Barrett Gatling pisztolya
  • Tiffa bőrkesztyűje

És sok más nagyon különböző fegyver más karakterektől. Mindegyikkel találkozni fogsz a játék során. Lehetőséget kap az egyes fegyverfajták önálló használatára a gyakorlatban.

A Final Fantasy 7 remake játéka nem unalmas, a fejlődés során gyakran változtat a tevékenység típusán. Rengeteg minijátékot találsz, több világot különböző lakosokkal.

Ne felejtsd el frissíteni a karakteredet és a társaidat. A szintező fa szokatlanul elágazó, a szakértelem választéka óriási.

A játékban a harc valós időben zajlik. A harc néha nehéz lesz, különösen a főnökök ellen. Minden színesnek és dinamikusnak tűnik. Az alapvető technikák arzenálja mellett mindegyik harcosnak számos speciális támadása van. Speciális támadásokat használhat, miután a készségnek megfelelő skála teljesen kitöltött.

A

Play elsősorban az első kiadást ismerő játéksorozat rajongói számára lesz érdekes. Ha nem ismeri a narratíva első kiadását, azonnal lejátszhatja a remake-et, vagy először megnézheti az elődjét.

A

Final Fantasy 7 Remake ingyenes letöltése PC-re sajnos nem fog működni. A játékot megvásárolhatja a Steam platformon vagy a hivatalos weboldalon.

Indítsd el a játékot, nélküled a gonosz vállalat által elpusztított világ biztosan nem menthető meg!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more