Könyvjelzők

Final Fantasy XV

Alternatív nevek: Final Fantasy XV: Birodalom, Final Fantasy 15: Birodalom

Final Fantasy XV: Birodalom - taktikai stratégia a fantázia szeretett világában

játék Final Fantasy XV: Birodalom - taktikai stratégia a globális térképen, a híres Final Fantasy alapján. Itt nem fog fellépni, csak a nagy seregek hatalmas csatái a terület és a dicsőség felett. Legyen a királyság egyik ura és harcolj más játékosokkal. Kihívás a világ betolakodóival, vagy vegye fel a vár védelmét. Ön úgy dönt, hogy van választása és hadserege van. Menj!

Elkezdés

Amikor először lépsz be a játékba, Noctis fogad bennünket, aki betekintést nyújt a királyságába. A központban a fellegvár található, amely minden központja. Javítsa azt, és nyisson meg új épületeket erőteljes bekapcsolással. Aztán vezet az egyetemre, amely lehetővé teszi a különböző technológiák tanulmányozását: kalandor, közgazdaságtan, csata, védelem, hős. A kutatás befolyásolja a királyság életének minden területét, fokozatosan tanulmányozza őket, kezdve attól, hogy milyen játékstratégiát követ. Például, ha hozzászokott a védekezéshez, akkor nincs értelme aktívan megtanulni a harci képességeket. Jobban koncentráljon a gazdasági és védekező kutatásokra.

Bármely kutatáshoz és építéshez erőforrásokra van szükség. Különleges épületek vesznek részt kitermelésükben:

 • farm - élelmet biztosít
 • bánya - fémet biztosít
 • kőbánya - kőből áll
 • energiaelszívó - energiát szolgáltat

A hatékony bányászathoz minden épületben több épületre van szükség. Mit és mennyit kell eldöntenie. Eleinte azt javasoljuk, hogy mindössze 4 db-ot építsenek fel, és ahogy a játék bonyolultságai megértik, jobban optimalizálhatja a termelést.

Most éppen egy katonai parádét építünk. Itt toborozhat csapatait. Csak négy típus létezik: harcosok, varázslók, lovasság és ostromfegyverek. Minden erőtípus erőteljes harcban van az egyik ellenféllel, de gyenge a többi ellen:

 • harcos, akik erősebbek, mint a lovasság és az ostromjárművek Az
 • károk erősebbek, mint a harcosok és az ostromgépek Az
 • lovasság erősebb, mint a mágusok és az ostromgépek
 • Siege gépek erősebbek, mint a csapdák

Mint látható, minden típusú csapatok erősebbek, mint az ostromfegyverek, ám ezek mind haszontalanok más várak támadásakor, ahol az ostromfegyverek nem kerülhetők el - ne feledje ezt a támadások tervezésekor.

Birodalom Térkép

A kaland kezdetén új barátokat szerezhet, és erős ellenfelekkel találkozhat, heves betolakodókkal és erőforrás-épületekkel találkozhat. Legyen bármikor felkészülve támadásra vagy királyság védelmére. A térképen támadásokat kezdeményezhet mind a többi játékos, mind a játékfigurák ellen, emellett csapatokat küldhet speciális erőforrások kinyerésére. De légy óvatos, mivel az ellenség kiüti a csapatait és elfoglalhatja az épületet.

Feltétlenül fedezze fel a kastély közelében található térképet, hogy megtudja, hol és hol található. Meghívhatatlan vendégek esetén készen állsz, mivel bármely játékos használhat egy speciális teleportot, és elviheti vagyonát a tiédhez közel, ezáltal csökkentve a csapatok számára az ideje érkező időt. Javasoljuk, hogy tegye aktívan a királyság akadályát, különösen akkor, ha nagy csapatokat toboroz. A királyság pajzs nem engedi az ellenfeleknek, hogy támadjanak, ha aktív. De nem támadhatja meg őket.

A térkép közepén található a Kristály. A királyságok felvonultak és összeomlottak, és versenyeztek hatalmának birtoklása miatt. Aki a Kristály birtokolja, császárrá válik, és rajta keresztül a birodalom minden lakosát érinti. A császár jogosult más királyságokat címekkel odaítélni. Minden címnek van bónusz vagy büntetés. A kristályt csak a verseny módban lehet elfogni, akkor mindenki részt vehet a rögzítésében. Ha elfogja a Kristályt, és a verseny végéig tart, akkor császárrá válik, és a világ a támadás következő szakaszáig uralkodik a birodalomban.

játék Final Fantasy XV: Az új Birodalom semmilyen különlegességgel nem tér el ugyanazon terv többi játékától. Egyesíti az ilyen típusú játékok összes szokásos tulajdonságát:

 • a királyság építése és fejlesztése
 • technológia kutatása és fejlesztése
 • hadsereg felépítése és harcok A térkép
 • centere egy erőteljes erőd, amelyet el kell ragadni
 • harc a birodalmak között

Tehát ha belefáradt a sorozat más játékaiba, akkor próbálja ki a Final Fantasy XV: Egy új birodalom letöltését a számítógépére. Ehhez először töltse le és telepítse a Bluestacks-et - egy android emulátort (a játékot csak mobiltelefonra tervezték). És csak akkor telepítse a játékot, és kezdje el kalandjait!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more