Könyvjelzők

Firefall

Alternatív nevek: Faerfoll

Firefall - multiplayer játék az első és a harmadik személy. Firefall játék a műfaj a sci-fi, és ez nincs lehetőség. Föld létezett a béke és a harmónia, amíg repült közelében meteorit. És nem egyszerű, és a tűz. És ez oda vezetett, hogy egy ilyen darab ország hatásokat. Emberi lények uralma a földön, és hasonló lett az emberekhez illik robotokat. A játékot Firefall elég izgalmas.

Mint minden játék, meg kell hozni a karakter a játékban. Firefall regisztráció elég mérce van, és csak annyi

  • Adja meg e-mail címét,
  • Hozzon létre egy jelszót.

, És készen áll a harc és a fantasztikus utazás. Mint mindig, a kezdők, minden kezdődik létrehozásával és a választék a hős. ezek mind nagyon hasonlóak, különbözteti meg őket, csak az tartozik, hogy az egyik osztály:

  • Mérnök;
  • Attack,
  • Biotech;
  • Scout;
  • Dreadnought.

Engineer - erős, bármilyen helyzetben, mert ez egy jó készülék és mechanizmusokat.

Assault - mint egy normális ember a gyalogság, gyors és erős.

Biotech - célja a harci támogató, mindig biotechnológia, míg a harc.

Scout - jó a saját területén, messze nem kész arra, hogy megtörni az ellenséget.

Dreadnought - ellenáll mindenféle vizsgálat, mindig egy géppuska, amely elpusztítja az ellenséget.

Ez a funkció változhat a játék során, hanem az, hogy változtatni battlfreymov - ruha.

A játék csak akkor lesz képes játszani Firefall igazi stratéga és kézműves kezeli ezeket a gépeket, mint a robotok. Ön harcolnak maradványait normális civilizáció, mert minden még mindig nem jött vissza.

Mit túlélni a bolygón folyamatosan szállított egy elemet, például Christie. De aggódtak, hogy az ellátás megállítani úgy döntött, hogy a saját. De az utóbbi létrehozta a hajó és összeomlása vezetett a rést a Föld-rendszer, és az elején a másik mutáció.

A világ mindig tele van az ellenség, de itt, minden élőlény lett agresszív, erőszakos. Nekik van egy egyedi megjelenésű, kész arra, hogy védeni és támadni. Inkább, akár csak a támadásra.

Mivel a játék Firefall online csatlakozik a rajongói bázis nem csak hazudik nekünk közelebb országokban, hanem a legtávolabbi. Azt is hívja a tiszteknek és boldogan így a fantázia. Csatlakozz a csapat, és készen áll, hogy segítsék egymást.

Játék Firefall kérjük a játékosok minőségű grafika. Ez elég fényes és színes. Monsters, mintha speciálisan világosabb és azonnal nyilvánvaló. Nem veszik észre. Különösen a játékmenet nincs zenei kísérettel. Lehet, hogy jobb lenne, hogy meghallgassák légzés ellenfelek, és a hang a forgatás a választ. De nyugodtan hallgatni a zenét.

Játék Firefall Free lehetőséget nyújt nem csak a játék, hanem a folyamat során valami játék jellemzői és a változások, vagy ez, vagy preobretat.

Általában akkor, akkor már tudta, hogy készek voltak a lejátszás elindításához. Folytassa a regisztráció, ne hagyd, hogy nyerni. Sikeres játszani!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more