Könyvjelzők

FlatOut 2

Alternatív nevek: FlatOut 2

Játék FlatOut 2 egy online számítógépes játék a versenyt. Ez a játék szerzett hírnevét nem rosszabb, mint az első rész. FlatOut2 hírnév játék a legpusztítóbb verseny a világon.

FlatOut 2 játék lehet letölteni a hivatalos honlapján a játék, vagy bármely más, az oldalon, amely ezt a hozzáférést. Amellett Flataut 2 Letöltheti keresztül torrent, mielőtt ez a pre-beállítást program letölthető torrentet.

Itt lehet regisztrálni online ingyen FlatOut 2. A regisztrációhoz a FlatOut 2 meg kell határozni:

1), az e-mail címét.

2) A nevet és a jelszót.

Ugyanakkor meg kell jegyezni, hogy ez a játék nem szabad, és ez ne csak a hivatalos weboldalon keresztül, hanem az online áruház Buka.

Mielőtt elkezdené játszani, nézd meg a pro játék

FlatOut 2 videóban. Itt magad talál hasznos információkat a játékról.

In-Game FlatOut 2-t fog játszani a legszokatlanabb útvonalakat, amelyek tele vannak kockázatok, gyönyörű táj, dinamikus objektumokban, és különböző interaktív zónák. Tárgya ez a játék - ez kegyetlen és agresszív vezetés, amely nem tartozik a hatalom a gyenge.

A Flataut 2 fog játszani ellen hét ellenfelek, amelyek mindegyike saját módszerek, paraméterek és a vezetési stílus.

Nem minden játékosnak lehetősége van arra, hogy elérje a célba, a játékos elveszhetnek a merevlemezről, és ez lesz az útról egy halottaskocsi.

Miatt a fizikai modellt a játék FlatOut 2 láthatjuk a kár, hogy megkapja a játékos, és az autó a verseny alatt. Ez az oka, ez a játék tartják az egyik leglátványosabb a világon.

Games Flataut 2 jegyet a játékosok az autók nem volt olyan látványos, a fejlesztők, de most minden megváltozott. Twelve mini-játékok FlatOut 2 töltött a szélsőséges, és ez itt, hogy Ön képes lesz arra, hogy kínozzák a driver, amit elhanyagolja övet.

Itt válassza ki a játékmódot: tizenkét mini-játék, vagy egy új változata a derbi.

In Game 2 Flataut mind egyjátékos és többjátékos módban. A fejlesztők azt tanácsolják, hogy adja át az első játékot single player módban élesíteni képességeiket, majd folytassa a multiplayer mód. Az interneten keresztül, akkor lehetősége van arra, hogy versenyezni a legjobb játékos a világon a játék FlatOut 2.

Flataut 2 Plusz:

1) a balesetek és katasztrófák viszi a pénzt.

2.) Van egy Grand Prix a győzelem a rivális család.

3) A hatalmas autó parkolhat a különböző osztályok járművek.

4) Az új tájak versenyzésre.

5) Az a képesség, hogy dolgozzon ki a büntetést a távozó vezetők.

6) Akár nyolc játékos multiplayer mód, az interneten vagy LAN.

Adja meg a világot a FlatOut 2 - hihetetlenül őrült versenyzés. Javítani kell a készségek nyerni a versenyeken, és kérni őket, hogy a Grand Prix-n.

Hívd meg a barátaidat, hogy a játék az Ön számára vált izgalmas és hihetetlen.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more