Könyvjelzők

Florensia

Alternatív nevek: Florensia, Florencia

Játék Florensia - ingyenes böngésző alapú anime. Gyártó cég Net Time Soft. Csak itt lehet élni két életet. A Florensia játszhat mind a szárazföldön és a víz, és még a levegőben. És ez az, ahol szeretné, hogy földet egy szint, talán még a legnagyobb, és nem az a tény, hogy te leszel a víz a legjobb. És csak fordulni. És talán az erős egész. De csak akkor tudod, ha regisztrál. Először is ellenőrizze a számítógép megfelel ezeknek a követelményeknek:

• processzor frekvenciája 1,3-2,4 GHz,

• 512 MB RAM - 1 GB

• 64 MB-os videokártya,

• 4 GB-os merevlemez,

• az internet-hozzáférést.

Florensia regisztráció nem nehezebb, mint a túl boldog. Most akkor megy neki, és vállalják, hogy a következő sorrendben:

1. látogasson el a hivatalos oldalra,

2.. válassza ki a legfontosabb az úgynevezett "regisztráció",

3. adja meg a bejelentkezési találta,

4.. jön, és írjuk be a jelszót, hogyan lehet nehezebb,

5. találták, hogy erősítse meg a jelszót,

6. rögzítse a nevét (keresztnév), és így a jövőben meg fogják hívni;

7. adja meg érvényes e-mail címét,

8. regisztráljon újra megerősítést,

9. válassza ki a napot, a hónapot és az évet a születési,

10. válassza ki a nemek,

11. válasszon az országot, ahol lakik, vagy abban a pillanatban,

12. Jelölje ki, ha egyetért azzal, hogy beszámolt a változásokat a játékban,

13. ezt jelezze, megállapodás a feltételek játék,

14. kattintson a "fiók létrehozása".

Játék Florensia őrülten izgalmas. Ez csak akkor szükséges, hogy kezdődik. Kezdetben, akkor hozza létre a kinézetét karakter. Ez mind rá. Akkor a feladat az, hogy válasszon egy szakma. A választás itt nem nagy, Florensia Online kínál négy osztályok, egyéni karakterrel rendelkezik

• Explorer,

• Mercenary;

• Noble,

• Saint.

Explorer (isledovatel) - megoldja a legbonyolultabb rejtelmeit, könnyedén halad hegyek. Carry lőfegyverek és a kardot.

Mercenary (zsoldos) - az egyik a tiszta vezetők. A maga is egy kardot és pajzsot.

Noble (nemes) - a fő fegyvere varázslat. A közelharcban nincs esélye a győzelemre.

Saint (Szent) - játssza a szerepét, egy orvos a csatában belép. Próbálok gyógyítani a bolygót. Fegyver tőrt, és mágikus fegyver.

Az utat választja magad magad. Vezethet egy tisztességes életet tengerész, kapzsi kalóz, aki tudja vezetni a mindennapi élet, és lehet egy képzett harcos. Csak megy, és életet a kalóz. Állítólag játszani a csapat, és a variáns, hogy magát, egy másik lehetőség - a csapat az ő háziállatok, amely lehetővé tette a növény, ami mindig segít.

Utazik a világot, hogy a szigetek, melyek egészen a közelmúltig voltak egyszeri folyamatos szárazfölddel. Ne felejtsük el, hogy a minden intézkedést javasolt.

Játék Florencia különösen felkeltette a rajongók az anime, mivel a grafika tenni a stílus a japán rajzfilm. Game fényes, gazdag, rengeteg virág. És a jó animáció. Most, a választás a tiéd. Jó játékot!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more