Könyvjelzők

Fly for Fun

Alternatív nevek: Flyff

Fáradt a monotónia a mindennapi életben? Szeretnél repülni? Szocializálódnak barátságos emberek, félelem nélkül fut be káromkodás? Akkor - itt. Fly for Fun Online játék, anime a hipnotikus karamell, színes és grafikai minőség, nyilvánosan elérhető járatokat és mindenféle szórakoztató együtt különböző tesztek.

Ez egy ingyenes MMORPG játszani, ahol szeretné, hogy töltse le a kliens, de mielőtt - menni lépésről Regisztrációs Fly for Fun. Hajtják végre, a fejét, hogy a hivatalos oldalon, és menjen a megfelelő oldalra. Vegyél részt a játékban Fly for Fun megköveteli, hogy töltse ki az alábbi űrlapot: név, jelszó, titkos választ, hogy a választott magának, írja be a kódot a kép és elfogadása a felhasználói megállapodást, valamint egy elkötelezett, hogy megfeleljen az előírásoknak. Befejezés. Meg lehet kezdeni letölteni a kliens Fly for Fun regisztrációs lehetőséget biztosít, hogy tanuljanak közvetlenül a meglévő fajták karakterekből így eldöntheti, aki továbbra is, hogy meghódítsa a helyi csúcsokat. Általában Flyff regisztráció nem igényel nagy kiadásokat időt és erőfeszítést igényel.

Játék Fly for Fun Online bár mesés lényegét, de nem a legkönnyebb között MMORPG. Path of the nagy harcos kezdődik mindenkit egyformán. Az elején, ami egy karakter, akkor nem választhatja meg semmilyen szakmai vagy osztály. Csak a játék Fly for Fun online, mert ez nem kevésbé érdekes. Ahhoz azonban, hogy a 15. szinten kell majd futni képzetlen babakocsi, és csak ő képes elérni fogja választani a szakmát. A átlépett a 60., megvan a specialitása. Azonban, ne ijedjen meg: Önterülő nem túl sok idő, és a "szárnyak" címen szerezhetők be a legelején a játékot játszani Flyff Egy ilyen rendszerben az osztályok és szakmák - ez csak egy plusz. Kapsz elegendő időt, hogy vizsgálja meg a játék, hogy adja meghatározzák a legkényelmesebb stílusú harc. Ez azt jelenti, anélkül, hogy sietség magabiztosan dönt arról, kiket kell játszani a játékot online Fly for Fun - akár orvos, akár a tank.

Ezen túlmenően, az online játék Flyff elég demokratikus szempontból átmenet osztály osztály. Például egy mágus, akkor könnyen "átképzése", hogy segítse, vagy akrobata, amelyek bizonyos értelemben egyedülálló a maga legtisztább formájában ... mert a férfiak és a varázslók (charmers) - vannak mindenhol, és azok nem szabványos. És Fly for Fun online ... akrobata specializálódott kizárólag a joghatóság mozgott. Mi ez érdekes, mert az ő fegyvere - az ellenségeinek, akkor semlegesíti vagy a íjak (kell, hogy dolgozzon az ügyességed ebben az esetben), vagy ... Yo-Yo (és itt az erő nem fáj)! És ha úgy dönt, hogy játszani Fly for Fun Rendszer, akkor - a tiszta víz kocsi. A varázspálca a kezében, akkor az összes növelése, illetve kezelni, és a kesztyűs - érzékeny bash. Azt, hogy ilyen módon, akkor képes lesz elindítani, mielőtt az összes egyszerre verés több szörnyek. Mi ér sokat, hidd el.

És most egy kicsit a legfontosabb jellemzői a Flyff Online - járatokról. A lényeg itt, mint más "halálos" játék a sokszínű járművek. Minden ízlés - seprű sztúpa fórumon. Az áruház ezt a jó sokat. Minden, ami szükséges -, hogy megértsük a technika alkalmazást és lépjen a vitorlázás. A Fly for Fun játék nem különösebben nehéz, de hihetetlenül szép: a szem örömmel, és az elme nem feszült.

By the way, a történet. Flyff játék történetét meséli el az ő világában Rondo jött létre öt istenek. Kezdetben kezelni a teremtés tökéletes öröm őket, akkor unatkozni, és úgy döntött, hogy visszavonul, így a kapus Rice. Mely, magányosnak érezte magát, épített egy barátnője, megtestesítve a tulajdonságok a saját. Az összes düh és gyűlölet van Shadows, ami azonnal elszakadtak Rondo a kontinens, így ő szárnyalni magasan a föld felett. Később Madrigal így sziget három részre szakadt. Árnyék sikerült, hogy zárják ki a szigetek, de az online játék Fly for Fun "kérem» maradványai a háború ellen, a gonosz - a szörnyek, és amelyet meg kell küzdeni a legtöbbet a játékidő. A jó értelemben!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more