Könyvjelzők

Labdarúgás-legenda

Alternatív nevek: Labdarúgás-legenda
A rendelés egyszerű, először regisztrálnia kell, majd telepítenie kell a programot, és el kell készítenie saját futballcsillagját. A labdarúgók egyedi megjelenést adhatnak:

  • facialis jellemzők, akár a valós személyhez hasonlító portré elkészítéséhez,
  • Rost;
  • Teloslozhenie;
  • Bazovuyu forma, védelem és személyes stílus.

A saját labdarúgó-legenda létrehozása, a játékosok azonnal elkezdhetik az edzésre. Ebben a módban nincsenek más játékosok, csak a kapus, aki a mesterséges intelligenciát kezeli, egyébként csak a kapus robotja bármely módban, a többi játékos a területen, az igazi emberek. A tréning módban lehetőség van arra, hogy az egész játéktérről elfújja a fújást, a csöpögést, az összes áthaladást, a különböző érzéseket.

regisztrál a játékban, nemcsak a játékhoz és az edzéshez. A játékos létrehozhatja saját baráti csapatát, vagy csatlakozhat egy meglévőhez, saját klubot hozhat létre, részt vehet a versenyeken, vagy minden nap a játékban megjelenő feladatokat lát el. Mindkettő felhalmozódása lehetővé teszi számunkra, hogy fejlesszünk egy labdarúgó-játékost, hogy a címek növeljék sebességét, kitartását és más fizikai jellemzőit. A játéknak lehetősége van a játékos sporteszközének megvásárlására, ami szintén befolyásolja a játék minőségét.

Jó csapatjáték összehangolt munkát igényel az összes sportolónak, így részt vehet a barátságos mérkőzéseken, kollektív játékot gyakorolhat, és minden résztvevőnek elhelyezheti a mezőt. A játékosok képesek több játékos létrehozására és egy karaktert közvetlenül a játék megkezdése előtt kiválasztani. Támogatja a játékosok cseréjét és értékesítését is. Minden játék tárolható és megtekinthető.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more