Könyvjelzők

Football Manager

Alternatív nevek: Football Manager

Menedzser Football Online - egy sport online stratégia, hogy érdekes lesz, hogy a rajongók a labdarúgó-mérkőzések. Ez a labdarúgás játék által kifejlesztett Sports Interactive és a rendszeres sorozat, a híres sorozat Football Football Manager, ami kezdődött 1992-ben (a név Championship Manager). Ez a játék volt az első, hogy a vezetés hajtott végre a focicsapat ...

Annak érdekében, hogy kezdj el játszani a játékot online menedzser futball, kell Regisztrációs vezetője futball, ami a következő: hogy aktiválja a játékban van szüksége, a honlapon, vagy erre a hivatkozásra kattintva http://store. SteamPowered. com / about /, letölthető online játékplatform Steam, amellyel meg lehet kezdeni a játékot. Ez valójában regisztrálja a játékot vezetője futball.

Rendszer telepítéséhez szükséges Internet platfomy Steam:

- Windows XP, Vista vagy 7,

- 512 MB RAM

- Processzor órajel 1 GHz-es vagy annál jobb.

Mac - Intel Mac OS X Leopard 10. 8, Snow Leopard 10.. 3 vagy újabb.

Erősen ajánlott, kétgombos egér, és takzhe1 GB szabad hely a merevlemezen, és

Szélessávú internet-kapcsolat.

Online játék Football Manager felajánlja, hogy jár, mint egy futball edző, az egyik labdarúgó klubok. A választék széles, mint akkor a felajánlott több mint ötven országban a bolygó, az lenne, hogy válasszon egy klub a legnagyobb liga a világ minden tájáról.

Online játék vezetője futball van egy elég jó rendszer a segítségnyújtás és képzés. Köszönhetően az ebben a rendszerben lesz képes megérteni, hogy mi történik ebben a játékban. Annak ellenére, hogy ez a rendszer, amelyet elsősorban a kezdőknek, tapasztalt játékosok, ez az információ is hasznos lehet, mint menedzser foci online játék folyamatosan korszerűsítik, és minden alkalommal, úgy tűnik, néhány új lehetőségeket. Ezzel a tudással, akkor képes lesz vezetni egy sikeres és a teljes játék.

Ebben a kiadásban, ez a játék (Menedzser Football 2012), volt néhány újítást és fejlesztést. Itt vannak az alapok, ami arra hívlak benneteket, hogy megfeleljen

- Az a képesség, hogy közvetlen, ahol és amikor csak akar,

- A lehetőség, hogy részt vegyenek a transzferek és a szerződésben

- Nagyobb teljesítmény cserkész,

- Javulása megtekintése a 3D-s motort mechanizmusát;

- Több intelligens interfész,

- Intonáció,

- Jelenléte egy új képzési rendszert.

További információk az újítások találhatók a hivatalos honlapján a kezelő Football.

Amellett, hogy ezeknek az innovációknak, a játék vezető futball interneten jelentősen módosították több szempontból, mint a munka, a média, sajtótájékoztatók, junior rendszer és a rendszer az új játékosok. Különben is, voltak változások a képesség, hogy integrálja a társadalmi hálózatok, a mechanika, a barátságos, menedzsment csapat, és még néhány szempontból a játék. Az egyes ilyen szempontok tanulhat egy sor videó, hamarosan elérhető lesz a hivatalos honlapján a játék.

A játékot vezető futball online van, hogy megoldja a különböző problémák és fontos döntéseket, mint például, aki bemutatja a pályán, és kinek kell hagyni a padon. Meg kell határozni a játék a taktika, hogy a cserék, utasításokat ad, nézi a meccset ...

A vezető, menedzser futball játék van a feladat-és a pályáról. Például: hogy a kiválasztott játékosok a játék, részt vehet át, kommunikálni a sajtó, stb

A menedzser focimeccsen érdekes lesz, nem csoda, hogy ez a játék messze az egyik legjobb ebben a szegmensben. Tehát, ha érdekel ez a játék, menedzser futball regisztráció lehetővé teszi, hogy érzem magam, mint egy futball profi!

A cél a játék, azt hiszem, értem, az, hogy nyerni annyi trófeát kupát!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more