Könyvjelzők

Football Masters

Alternatív nevek: Football Masters

Ha őrült a sport játékokat, és a futball - a hobbija, akkor a játék Football Masters segít nem csak át a hideg téli estén, hanem egy meleg nyári napon. Elvégre, ez őrülten érdekes projekt francia fejlesztők. És még, hogy a skála a szuper népszerű FIFA ezt a projektet eddig nem éri, sikerült megszerezni a saját célközönsége, amely rendelkezik vele minden ébren töltött pillanatban. Szép grafika és játékmenet tökéletesen végrehajtott vonzza a játékosok a világ minden tájáról csatlakoznak mindenki futball őrület.

Football Masters Online - játék műfaját, amely a tapasztalt játék a kritikusok jellemzik, mint a MMORPG. MMORPG Labdarúgás - Érdekes, nem? Ellentétben a híres labdarúgó játékok online, ez a projekt kapsz több energiát. Így most már nem csak egy focista, vagy egy edző a labdarúgó klub, akkor érzem magam, mint egy igazi futball menedzser. A tevékenységi jár a labdarúgás, de a játék nem kell gondolni taktika, meg kell, hogy megfelelően rendelkezik a pénzügyeit a klub. Így találja magát bevonni a politika és a közgazdaságtan. Meg kell, hogy vegyenek részt a felvételi az új futball csillag, részt vesz az építőipar és a pénzügyi taktika bölcsen kezelni a klub pénzt. Minden döntés egyébként kapcsolatban a klub át kell haladnia a kezét. Ön - a férfi, akinek a kezében hatalom koncentrálódik.

Mivel ez egy tipikus projekt az interneten, (akkor valószínűleg már volt kitalálni magukat), a Football Masters regisztrációs folyamat lesz szükség, hogy indítsa el a játékot. A játék interface díszített francia és sajnos, hogy lehetetlen találni egy szót oroszul. Azonban a beépített bármely fordítója nem könnyen megbirkózni akadályt félreértés azáltal, hogy ingyenes hozzáférést a projekt menedzsment.

Jobb honlapján lesz elérhető, hogy a regisztrációs űrlap kitöltése után, amely akkor elkezd focizni Masters.

Nem valószínű, hogy Ön képes lesz arra, hogy találkozzon barátaival a korábbi hozzászólásokat kifejezést (kivéve, ha egy rajongó a francia játék), de a fordító segít megbirkózni ezzel a problémával. Meg kell, hogy adja meg a felhasználónevét, jelszavát és a hagyomány szerint, az e-mail fiókkal.

Játék Football Masters is rendkívül érdekes, mert akkor hazudni lényegesen nagyobb felelősség terhét. A fő feladata -, hogy biztosítsák a jóléti saját klub. Hogyan? meg kell gondolni magad. Az egyetlen nyom - elleni küzdelemben minden jó. Szóval, akkor keresse meg a szponzorok, javítása és fejlesztése a stadion, megfizetni a legtehetségesebb játékosok és vesz részt a különböző versenyeken.

Ön képes lesz arra, hogy részt vegyenek a szabad Football Masters komoly mérkőzések és barátságos mérkőzések. A versenyzők lehetnek a barátok a játékosok a világ minden tájáról.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more