Könyvjelzők

A királyért

Alternatív nevek:
A

For the King egy körökre osztott stratégiai játék egy kis fejlesztőcsapattól. A játék sokszögű, szögletes grafikával rendelkezik, rajzfilm stílusú. Minden különösnek tűnik, de nagyon szép. Mostanra divat lett pixelgrafikát használó játékokat készíteni, amit sokan meguntak. Itt a fejlesztők úgy döntöttek, hogy egy kicsit más utat választanak.

A játék megkezdése előtt válassz három hőst a csapatodba. A siker titka, hogy úgy válasszunk harcosokat, hogy jól kiegészítsék egymást a csata során.

A harcosok több osztálya is létezik

  • Közelharcosok
  • Hatósági egységek
  • támogató

Ha úgy döntesz, hogy a barátaiddal játszol, akkor csak az egyik csapattagot kell kezelned, a másik kettőt a barátaid fogják kezelni.

Bármely egység felszerelhető bármilyen típusú fegyverrel, de érdemes figyelembe venni az osztályt, a közelharci fegyverek a fizikailag erősebb harcosok számára a leghatékonyabbak, az íjakhoz ügyesség kell és így tovább.

Elég sok fegyver van a játékban

  1. Kardok
  2. Axes
  3. Batons
  4. íjak
  5. Puskéták

És ez nem a teljes lista. A teljes arzenál nem érhető el azonnal, sok minden feloldható az áthaladás során szerzett pontok elköltésével.

Miután elkezdesz játszani a For the King játékkal, az osztag minden harcosának lesz egy feltámadási lehetősége. Használat után újra kell indítania a játékot. De ne légy ideges, minden új kísérlet egyedi, a világtérkép véletlenszerűen jön létre, és a legutóbb szerzett pontok lehetővé teszik új helyszínek vagy más típusú fegyverek megnyitását.

A játék több történetkampányt is tartalmaz, amelyeket felváltva lehet játszani. A fő feladatokon kívül véletlenszerű mini küldetések is vannak.

A fejlesztők nem engedik, hogy céltalanul mászkálj a térképen a teljesítmény javításával. Minden egyes lépések száma növekszik a káosz mutatója a játékban. Az ellenségek egyre erősebbek, és csak az aktuális feladat sikeres végrehajtása állíthatja vissza ezt a folyamatot.

A játéknak a terepen való mozgás mellett alszintjei is vannak dungeons formájában, ahol csaták sorozata vár majd rád. A tömlöcből nem lehet kiszabadulni, ha belépsz, akkor a végére kell menned, ezért alaposan gondold át, hogy szükséged van-e rá.

A mozgás, valamint a csaták körökre osztott módban zajlanak. A térképen való mozgáskor nem mozgathatod egyszerre mindhárom harcost, mindegyikhez külön-külön kell egy lépést tenni. A többjátékos mód megszünteti ezt az igényt, ebben az esetben a barátaid irányítják a másik kettőt. Játszhatsz csapatoddal és véletlenszerű partnerekkel is, akiket a játék maga választ ki neked.

A felszerelés és a páncél befolyásolhatja a statisztikákat a harc során, vagy megváltoztathat más paramétereket.

A legváratlanabb fordulatok lehetségesek a játékban. Ezek az esetek nem mindig kellemesek, de nem unatkozik a játékban.

Vegye figyelembe, hogy az ellenség páncélja milyen típusú, lehet fizikai, mágikus stb. Használd azt a fegyvert, amely ellen az ellenség a legkevésbé védett.

For the King ingyenes letöltés, sajnos nem fog működni. De a játék olcsón megvásárolható a Steam játszótéren vagy a hivatalos weboldalon. A játék gyakran részt vesz az értékesítésben, és jó kedvezménnyel értékesítik.

Kezdj el játszani most, és szerezz sok pozitív érzelmet!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more