Könyvjelzők

A királyért 2

Alternatív nevek: A király 2-nek

A király 2 folytatása

Az

For the King 2 a népszerű körökre osztott stratégiai játék következő része, szélhámos elemekkel, amely 2023 elején jelenik meg. A fejlesztők ugyanazok - IronOak Games. Ez azt jelenti, hogy az első rész sikeres mechanikája folytatódik, és csak jobb lesz. Bár ez a játék egy stratégiai játék, különböző műfajokat kombinál:

lépésről lépésre (minden művelet csak rajtad múlik),

roguelike (véletlen szintű generálás, visszafordíthatatlan cselekvések, karakterhalál),

table (kívülről társasjátékra hasonlít, például a kártya cellákból áll, amelyek mentén a hős mozog),

szerep (a karakterek szintezése és fejlődésük).

Úgy tűnhet, hogy összeegyeztethetetlen. De ez csak oldalról. A King 2 ugyanis, ahogy azt a készítők ígérik, még brutálisabb lesz, ami azt jelenti, hogy érdekes és összetett. Minden siker múlhat egyetlen kockadobáson (a harcrendszer és az akciók egy nyolcoldalú kockához vannak kötve).

A második rész innovációi

Sajnos nincs konkrétum arról, hogy mi várható a második részben. Csak annyit ír, hogy egyedül és barátokkal is lehet majd játszani. Akár 4 fős többjátékos mód is elérhető lesz. Lehetőség lesz egyesülni és harcolni a despotikus őrök, banditák és szörnyek ellen. Alaposabban át kell gondolnunk a tetteinket és lépéseinket. Végül is, miután elvesztett egy hőst, nem lesz lehetséges feltámasztani. Le kell tölteni egy újat.

A trailerből kiderül, hogy soha nem választották meg a következő királyt, a királynő pedig tanult az első részből és erősebb lett. A káosz erősödik, a hősöknek sokkal nehezebb lesz megküzdeni vele. Új szörnyek és főnökök állnak majd az utazók útjába. A sötétség már kezdett sűrűsödni Farul királysága felett. A választás sokoldalúsága és a továbbjutási lehetőségek továbbra is a játékosoknál maradnak.

Ezért a For the King 2 játék továbbra is érdekes lesz, még akkor is, ha egyszer már befejezte. Most már egyedül is átmehet a kazamatákon, de nagyon valószínű, hogy meghal. Ezért ajánlatos a hősöket kombinálni, és a kincseket a zsákmánnyal egyenlően megosztani. A csapat variációi korlátlanok lesznek. Válassz hősöket játékstílusodnak megfelelően.

  • mag
  • gyógyító
  • íjász
  • harcos
  • gyilkos
  • és még sokan mások

Mindegyiknek megvan a maga egyedi képessége. Ügyeljen rájuk, hogy veszteség nélkül áthaladjon a térképen.

For the King 2 letöltése ingyen számítógépen vagy laptopon nem fog működni. A második rész az elsőhöz hasonlóan fizetős lesz. De már felveheted a játékot a kívánságlistádra, és amikor megjelenik, értesítést kapsz. Bár nincs pontos költség, csak várni kell, és nyomon követni a híreket és a For the King 2 megjelenési dátumát, nehogy lemaradjon!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more