Könyvjelzők

A becsületért

Alternatív nevek: A becsületért

Game For Honour és annak eredete.

Ha egy új számítógépes játék előnézete, indítsa el az érveket, milyen műfaj van, néhány motorral, aki dolgozik rajta, ki teszi közzé, és más kapcsolódó attribútumokat. De a legkevésbé ismert, ahogy azt a szerző megfogalmazta, és mennyi idő telt el a stroke kezdete előtt.

Game For Honor, amelyet Jason Vandenberg elméjében több mint 10 éve kikeltek. A lendület a Jason által rögzített nyugati csata művészeti kurzusaként szolgált, aztán elkezdett gondolkodni arról, hogyan lehet átadni a kardfogások vezérlő elemeit. Amikor az ötlet kialakult, felajánlotta a különböző kiadóknak, de sokáig senki nem akarta, ha a népszerűtlen műfaj, a célközönség hiányára utalna. De nem volt az egyetlen ok, amiért a technológia nem valósította meg az akciót akkoriban. És így történt, hogy Jason Vandenberg képes volt "szülni" a becsületért Csak 12 évvel az ötletei után.

reproach a gyermek még mindig nemcsak életképes, hanem meglepően szórakoztatónak bizonyult. A játék nem valaki folytatása, hanem egy teljesen különálló, egyedi történetű termék.

At E3 2015 a játékprojekt bejelentése egy-egy felhasználó / több felhasználó móddal a hack és a gyilkosság műfajában, és felkészül a kiadó kiadására az Ubisoft tavaszán 2016 A Honor számára a legmegfelelőbb platformok letöltése:

 • PlayStation 4
 • Windows
 • Xbox One

Gde a középkor hátulján.

Nehéz páncél, kardok, erőteljes, szigorú arcok a katonákon, akik a csatatéren konvergáltak, a Honor, reális harci játék a harmadik személyben. Itt az ideje, hogy végzetes választás legyen arról, hogy ki lesz a középkori történetben:

 • A légiók verhetetlenek a rücse
 • A Warborn erőszakos vikingom
 • A kiválasztott nyugodt samuraem

Vas várja a csatatéren a vér tengerét, és vegyen részt egy stratégiában, hogy taktikákat alakítson ki, az ellenségekkel szembeni szövetségesekkel és a közeli és távoli határoktól való támadással. A folyamat annyira reális, hogy érezni fogja, hogy az ütközés ereje a fegyver súlyától függ.

A Honor letöltéséhez elég sokáig kell várni, és egyetlen küldetésre vagy megosztásra kerülhet barátaival.

Trump For Honor a PC-n más játéktermékek érzékenységére. Azt mondhatjuk, hogy ez egy olyan játék a kemény férfiaknak, akik egy speciális közelharcot éreznek az ereklye adrenalin felemelkedése után, a szenvedély és más kémiai reakció.

As az életben, a karakterek nem tartják be az "egy az egynek" szabályait, és több embert támadhatnak egy, és gyakran. Képzeld el, hogy behatolsz a tömegbe, kiabálva a csatát, majd a kardot sztrájkolja. Valójában kell lennie a legsúlyosabb hullámzó karoknak, és nem kell várni, amíg a rendszer automatikusan meg nem teszi. Mivel az ellenfeled is egy igazi játékos, aki megnyeri a csatát az első, aki véletlenül elkapja a másikat, és végzetes sebet okoz.

Game funkciók.

Game For Honor sok zajt okozott, és nem várhat arra, hogy a játékosok a katonai kampányba lépjenek a monitorra, így a feleségeik megtartják a kandallót, amíg visszajuttatják a pajzsot vagy a pajzsot. És hogy megnyerjük az összes csatát, gondoljunk és cselekedjünk gyorsan, a rendelkezésre álló játék lehetőségekkel.

 • Pick a harcos lovag, a szamuráj vagy a viking
 • három frakciójából
 • Sistema Battle of Battle segíti a mechom
 • kezelését
 • Obdumyvayte katonai stratégiyu
 • Razvivayte tehetségek geroev
 • Srazhaytes az egyjátékos kampányban, vagy vállról vállig druzyami
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more