Könyvjelzők

Elmondott

Alternatív nevek:
A

Forspoken egy klasszikus RPG, amely egy varázslatos és érdekes karakterekkel teli világban játszódik. Játszhatsz PC-vel. Felső szintű grafika, nagyon szép. A zene megérdemli, hogy felvegye a zenei könyvtárába. A karaktereket színészek adják meg.

A játék főszereplője Frey Holland. A mai New Yorkban élt, amíg hihetetlenül el nem került Atia varázslatos világába. Ezt a varázslatos világot meg kell menteni a létezésébe behatoló gonosz erőktől, és ezzel a nehéz küldetéssel kell a hősnőnek megküzdenie a játék során. Szerencsére egy varázslatos ajándékot fedez fel magában, aminek köszönhetően minden megpróbáltatást kibír.

  • Értse meg, hogy mely varázslatok milyen helyzetekben a legjobbak
  • Javítsa a főszereplő mágikus képességeit
  • Csevegés a karakterekkel, akikkel találkozik, és szerezzen köztük új barátokat
  • Győzz le minden nehézséget, és térj haza

Néha a hősöket nem akaratból választják ki, hanem a körülmények miatt, és pontosan ez a helyzet.

Mielőtt játszana a Forspokennel, végezzen el egy rövid bemutatót, és sajátítsa el a varázslat használatának alapvető készségeit. Enélkül szinte lehetetlen lenne játszani.

A játék nagyon változatos, néha lopakodó csodákat kell bemutatnia, közel kerülni az ellenfelekhez, hogy ne vegyenek észre idő előtt. De bizonyos pontokon Freynek parkourt kell használnia a mozgáshoz, és még bűvésztrükkökkel is megerősítve. Bárki örülni fog ennek a közlekedési módnak a szórakoztatásának.

Sok baráttal fog találkozni, akik mindent megtesznek, hogy segítsenek a feladatok elvégzésében. De még a gonosz is folyamatosan megnyilvánul. Küzdj a különféle formájú szörnyekkel, és győzd le az ellenséges főnököket. A harcrendszer nem egyszerű és nagyon látványos. A fizikai harcot mágikus támadásokkal és védekezéssel kombinálja.

A főnökök a legerősebb lények a fantáziavilágban. Ezeket a lényeket legyőzni nem könnyű, és mindegyikhez ki kell választanod a megfelelő taktikát. A szokásos frontális támadás ezekben a harcokban keveset segít.

A játék világa nagyon szép, teljes mértékben élvezheti a tájat, miközben magas épületekre mászik fel küldetések teljesítése és a hegyek legyőzése érdekében.

A korrupció Atia nagy részét érintette, de ahogy haladsz előre, a világ visszanyeri elveszett pompáját, sőt egy kicsit jobb lesz, mint volt, mielőtt a sötétség megérintette.

Ebben az esetben egy érdekes cselekményt találhat hirtelen fordulatokkal, amelyek nem mindig kellemesek. De a hősnő hihetetlen tehetségének köszönhetően a játékban nincsenek olyan nehézségek, amelyekkel nem tud megbirkózni. Fokozatosan, a tapasztalat növekedésével képes lesz fejleszteni azokat a képességeket, amelyek a leghasznosabbnak tűnnek az Ön számára.

Forspoken letöltés ingyen PC-re, sajnos nem fog működni. Vásárolja meg a játékot a Steam portálon, vagy lépjen a hivatalos fejlesztői webhelyre a vásárláshoz. A játék lenyűgözi a grafika minőségét, és az ár, amit kérnek érte, nem túl magas.

Kezdj el játszani most, mentsd meg a varázslatos világot, és hozd haza Freyt!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more