Könyvjelzők

Fortnite

Alternatív nevek: Fortnite
A

Fortnite online fantasztikus rajzfilmjáték, melynek túlélési elemeit és egy rajzfilm stílusú rajzfilmjét. Az online szórakoztató névjegykártyája a megjelenésükben ijesztő szörnyek és a humoros pillanatok kombinációja. A játék valóban eredetinek bizonyult. Az Epic cégek a projekt fejlesztésénél az Unreal Engine 4-et használták, így a játék világa folyékony és dinamikusan változott. Itt csodálatos kalandokat vársz. Érezheted az érzelem megmagyarázhatatlan szavait!

játékosnak vissza kell térnie a virtuális terekhez, ahol tele van szörnyekkel. Azokban a pillanatokban, amikor velük harcolsz, a Fortnite játék harmadik személy lövővé válik. A karaktered kezelése során forró csatákba lépsz a különböző közönséges jókedvű teremtményekkel. De lehetőséged lesz arra, hogy felkészüljetek ezekre a csatákra. A dolog az, hogy itt a világ annyira érdekes módon van elrendezve, hogy cselekedetei a napszaktól függenek. A nap folyamán az erődítmények építésével és megerősítésével foglalkozik, valamint különböző csapdákat készít a szörnyek számára. És amint az éjszaka a földre esik, a szörnyek teljes erővel viharosak. Ebben a napszakban jobb, ha biztonságos helyen vagyunk, és ne menjetek valahol a nyílt területeken, mert ezek a szörnyű teremtmények maguk érezhetik magukat a helyzet mesterei, és készek elpusztítani mindazokat, akik könnyedén mutatják a gondatlanságot. A Fortnite-t játszani kezdve arra kell törekednie, hogy keresse meg őket, hogy ne féljen a félelemtől, amint a következő nap véget ér. Kegyetlenül lőni bosszantó szörnyeket, miután készítette el a kívánt fegyvert. Ne hagyja a gonosz lényeknek esélyt!

Közvetlenül a Fortnite regisztrációja után a nyitott világba, hozzászokik hozzá. Bár az udvaron könnyű, gyorsan összegyűjti a több erőforrást, és inkább építse meg házát. Szükséged lesz építőanyagok, például fa, kő, tégla. Az építkezés a játék egyik legfontosabb aspektusa. Ezért az egész játék során javítani fogod, amit tudsz létrehozni. A változások tető, tetőtér, lépcső és egyéb épületelemek függvénye. Egy másik nagyon fontos elem a fegyverek. És ez is javulhat. Elérhető a rendelkezésre álló fegyverek frissítéséhez. Tegyünk egy példát. Egy egyszerű kereszttartót használsz, és idővel hozzáadod egy kábító fegyvert, és ott látod, hogy fel lehet szerelni robbanóanyagokkal. A játék a Fortnite folyamatosan fejlődik és erősebbé válik. De ne feledje, hogy a kísérletek is komolyabbak.

A játékfolyamat egyetlen vállalatot és közös játékot tartalmaz. A szörnyek inváziójának hatékony kezelése érdekében a játékosok gyakran szövetségeket és klánokat hoznak létre. Keress magadnak megbízható elvtársakat, és lépj velük együtt. Látni fogja, még érdekesebb lesz!

Ne felejtsük el az eredeti módot, hogy más játékosokkal vágjunk. Ön nem dobott egy szigetre a 90 játékos társaságában, és csak egy nyertesnek kell maradnia. Ebben az esetben:

  • erőforrások beszerzésére,
  • ládák megtalálása berendezésekkel;
  • erődítmények építésére,
  • Lődd le és megsemmisítsd az ellenfeleket,
  • elrejt az ellenségektől,
  • felmérési terület
  • meghal egy folyamatosan szűkülő cselekvési területen,
  • győzelem!
A

Fortnite lehetőséget ad arra, hogy ingyenesen élvezze a szabadidőt. Ne pazaroljon egy percet, és csatlakozzon a szórakoztató játékközösséghez. Minden reményed valóra váljon!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more