Könyvjelzők

Alapítvány

Alternatív nevek:

Alapítási stratégia és városépítő szimulátor, kettő az egyben. A játék gyönyörű 3D grafikával rendelkezik rajzfilm stílusú. A zenét jól megválasztják a játékban megjelenített korszakhoz. Az állatok és emberek hangjátéka különleges rusztikus varázst ad a játéknak.

A játékban egy kis települést fogsz létrehozni és fejleszteni.

Játszani indítás Alapítvány - ki kell választania a megfelelő helyet az első épületek felépítéséhez. Ideális esetben nem túl távol kell elhelyezkedni a különféle erőforrások forrásaitól.

A népességnövekedés itt nem a megszokott módon történik. Leggyakrabban a hasonló játékokban elegendő a több lakóépület, és ez garantálja a népesség növekedését. Ebben a játékban minden valósághűbben történik. A népesség a vándorlás miatt jelentősen megnövekszik, és ahhoz, hogy az Ön településére vándoroljanak az emberek, meg kell teremteni a megélhetés megszerzésének lehetőségét és még sok mást. A munkahelyek azok, amelyek jelentősen növelhetik a népességet.

Építéskor vegye figyelembe az aurájuk színét. Az ipari épületek vörös aurával rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy az ilyen tárgyakat nem szabad lakóépületek közvetlen közelében elhelyezni. A ház közelében működő fűrésztelep zajával jelentős kényelmetlenséget okoz.

Egyes épületeknek zöld aurája van. Az ilyen szerkezetek éppen ellenkezőleg, növelik a lakóépületek kényelmét. Például nagyon kívánatos egy kút a közelben, hogy a lakóknak ne kelljen messzire menniük vízért.

Nem olyan egyszerű, tartsd meg az egyensúlyt. Ha a munkahely túl messze van otthonától, a lakosság sem szereti ezt a helyet.

Emellett gondolnia kell arra, hogy a források a közelben voltak. Például építhetsz egy kőbányát a város kellős közepén, és még működni is fog. De nagyon lassan fog kibányászni a követ, mert a munkásoknak messziről kell hordaniuk a követ.

Sok tevékenységed lesz a játékban

Lead:

  • Területi feldolgozás
  • Bányászat
  • Épületek építése és javítása
  • Kereskedelem
  • Győződjön meg arról, hogy a lakosságnak nincs szüksége semmire

Itt van egy részleges lista a fontos tennivalókról.

A játék addiktív, mindezen problémák mellett észrevétlenül elrepül az idő. Lehetőség van a játék sebességének megváltoztatására.

Minden falusinak rangja van. A lakók rangjának növelésével például korszerűbb lakóépületeket építhet.

De ne rohanjon bele. Például alacsony rangú parasztok élnek egy házban, meglehetősen sok családdal. Ahogy a rang növekszik, mindegyik család külön házat szeretne majd. Előfordulhat, hogy nem lesz elegendő erőforrása ennyi épület egyidejű felépítéséhez, és jelentősen csökken az elégedett lakosság száma. Az elégedetlen lakók akár elhagyhatják a falut.

Azt, hogy az épületek közül melyik építhető fel, három paraméter határozza meg.

  1. Emberek
  2. King
  3. Templom

Nézze meg, melyik paramétert kell javítania ahhoz, hogy bonyolultabb új épületeket tudjon építeni.

Alapítvány letöltése ingyen PC-re, sajnos erre nincs mód. A játékot megvásárolhatja a Steam platformon vagy a hivatalos weboldalon.

Telepítsd a játékot, és kezdd el építeni a faludat azonnal!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more