Könyvjelzők

FPS sakk

Alternatív nevek:
A

FPS Chess az elképzelhető legszokatlanabb sakk. A játékban szép 3D grafikát és kellemes pihentető légkört találsz égő kandallóval és játékvasúttal. Ha úgy dönt, hogy órákig gondolkodik a következő lépésén, akkor ez egyáltalán nem olyan játék.

Amikor elkezd játszani az FPS Chess-szel, minden olyan, mint egy klasszikus sakkjáték, de csak az első támadásig. Ilyen pillanatokban a játék elnyeri az igazi lövöldözős játék minden jelét. Szó szerint harcolnia kell az ellenséggel, és a csatatéren ki kell derítenie, hogy ki fog nyerni és ki veszít egy darabot a pályán. Ráadásul az áldozat, ami egy sakkjátszmánál nyilvánvaló, nem feltétlenül szenved. Minden teljesen másképp alakulhat.

Mindegyik sakkfigurának megvan a maga fegyvere és technikái.

  • Mancs fegyvere
  • íj nyilakkal - a lónál
  • Kard – a királynál
  • mesterlövész puska a csónaknál
  • Géppuska - a királynőnél

Egyes darabok szó szerint át tudnak haladni a levegőben, és a bástya falak formájában menedéket építhet.

Az elérhető technikák és taktikák arzenálja hatalmas. Az akciók nem korlátozódnak a sakktáblára. Az egész szobát és a benne lévő tárgyakat használhatod a csaták során. Még például egy mozdonyból géppuskával felfegyverzett páncélvonatot is csinálhat.

A fegyver ereje más. Íjjal elég egy pontos lövés, de fegyverrel több találatra lesz szükség. A csatát nem csak két, a játékosok által irányított bábu vívja, a táblán lévő többi harcos saját belátása szerint dönthet úgy, hogy csatlakozik és segít parancsnokának.

A nyeréshez, mint a normál sakkban, elég elpusztítani az ellenséges hadsereg királyát, de ebben az esetben ez még nehezebb lehet, mint egy normál sakkjátszmában.

Játssz FPS sakkot helyben egyik barátod ellen. Ebben az esetben akár kieséses bajnokságot is lehet rendezni a csoport között. Vagy egy ismeretlen ellenféllel szeretne harcolni online. Többszereplős játék esetén több felkínált ellenfél közül választhat. De sajnos néha az ellenfél keresése meglehetősen hosszú ideig tart. A játék népszerűségének növekedésével ez a probléma megszűnik.

Játszás előtt erősen tanácsos végigvinni az edzést a megfelelő elem kiválasztásával az opciók közül. Így gyorsan kitalálhatod, hogyan irányíthatsz egy adott figurát a csata során, és megértheted harcosaid erősségeit és gyengeségeit.

A csatákban való közvetlen részvétel mellett nézze meg más játékosok meccseit is. A szokásos kíváncsiságon kívül lehetőséget kap a hadviselés hasznos technikáinak és taktikáinak megismerésére is.

A fejlesztők rendszeresen frissítik a játékot új módok hozzáadásával és a funkciók listájának bővítésével. Ezért, mire ezt a szöveget elolvasod, a játék valószínűleg még szórakoztatóbb és izgalmasabb lesz.

Ingyenesen letöltheti az

FPS Chess-t PC-re, ha követi az ezen az oldalon található linket. A játék teljesen ingyenes!

Ha szereted a klasszikus sakkot, akkor jól fogod játszani ezt a játékot! És még ha a sakk nem is a kedvenc játéka, tudjon meg többet róla, és nyerjen néhány játékot. Kezdj el játszani most!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more