Könyvjelzők

Fragorii

Alternatív nevek: Fragoria

Fragorii Online - böngésző alapú multiplayer online játék, ingyenes, tollából Rusoftvar és a műfaj kapcsolatos RPG-játékok. A végrehajtás játékfejlesztők dolgozzák el a szokásos fantasy témájú, és, mint kiderült, jó okkal. Online játék Fragorii tökéletes választás mindazok számára, akik már belefáradtak a örök háború elfek és az orkok, törpék és élőhalott.

Vegyél részt a játékban Fragorii nem tart sokáig, és a folyamat, hogy mindenki számára világos. Mindössze annyit kell tennie, - adja meg a fiók nevét, e-mail címét és jelszavát a biztonság hozzáférni fiókjához. A játék része a játéknak gazdaság-mail. ru, ami azt jelenti, hogy miután egy fiókot más játékok a gazdaságban, akkor játszani a játékot online Fragorii alatt, regisztráció nélkül újra. Különben is, miután az e-mail címre e-mail megerősíti, hogy a regisztráció Fragorii teljes, nyugodtan indítsa el a játékot.

Meg kell jegyezni, hogy Fragorii online játék, amit játszani nem csak a böngésző a fejlődés korai szakaszában a projekt mellett, a böngésző verzió tervezett és a kiadás a saját ügyfél. Ebben a játékban kapnak dip történetében őseink - a szlávok, úgy érzik, hogy identitásukat, hogy élvezze a fából készült épületek srubs mivel ezek egyike lett a hősök, hogy egy nagyszerű alternatívája a hősök unatkozó-lovagok.

Az univerzum ad Fragorii játék online, csak pontozott a különböző rejtvények és rejtélyek, megőrzi ősi törzsek furcsán felzárkózott a játék világában több ezer évvel ezelőtt. Nagyon komolyan zavarja a fejlesztők a rendszer Dungeons, szörnyek, hogy lényegesen magasabbak, mint társaik a szilárdság, a föld felszínén. De ez ellensúlyozza a nagy mennyiségű tapasztalat és erő a leletek, hogy lehet beszerezni, mint a jutalom a megsemmisítés. Sootvetstvennoi több pénzt lehet keresni a csíkot pár esetben. Mindezek a titokzatos jóslatok és titokzatos dolgok a Dungeons - a maradványait egy ősi kultúra titokzatos lények rendelkeznek isteni erő és töltse fel a világot egy arzenál különböző Fragorii rejtélyek és titkok, mely felfedi neked. A játékot online Fragorii fellebbezést, akik szeretik az érdekes és izgalmas történeteket, mert a történet a játék méltó lehet nevezni szinte tökéletes.

Telt az idő, a téli rugók váltották és ismeretlen világ Fragorii úttörői kezdett letelepedni. Emelt hatalmas városok felnevelkedett, és lett az erős és az egész civilizációk életét látszólag igazítani. De egy ponton, aprítás minden élő és élettelen robbanás történt a hatalmas játék világát, és visszhangja volt hallható minden sarkában a Magic Kingdom. Ez szült egy hatalmas robbanást olthatatlan tűz égett éjjel-nappal, és megszűnik, hirtelen, ahogy megjelent. Hamarosan világossá vált, hogy a hiba miatt a tűz maga vezetett az ismeretlen helyen, hogy mindenki úgy gondolta, egy halálos csapda, mert mindenki jön neki, örökre elveszett.

Egy idő után a királyság Fragorii kezdett egy igazi járvány mutáns állatok és a hegyek közvetlenül a kő kezdődött vyrostayut kristályok, megállapította, hogy a bányászok tulajdonított nekik, hogy az alkimisták. Egy idő után, tudósok rájöttek, hogy ebből a titokzatos fajta teleportatory.

Class rendszer a játék célja, hogy a szakosodás, mint olyan, nem létezik a játékban. Már csak két általános osztály - harcos és mágus, meghatározza a viselkedését a harcban. De minden más - ez az a képesség, hogy egy illetékes taktikája elleni intézkedések és előre az ellenfél előre. Készségek a játék végre úgy, hogy szinten, a karaktered növeli egy bizonyos készség, bármilyen fegyvert vagy védekező készség.

Keress élmény lehet nem csak a csatában, hanem bizonyos feladatokat. Csak kívül jutalom formájában tapasztalat sikeres befejezése küldetéseket lehet kapni még egy fegyvert vagy berendezés.

Fragorii játszani, hogy nem csak kellemes, de érdekes, megragadja annak hitelességét. Regisztrálj, és belevetik magukat a világban a mágia és a misztérium Fragorii!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more