Könyvjelzők

From Dust

Alternatív nevek: From Dust

Processzor: Intel Core 2 Duo @ 2. 0 Ghz / AMD Athlon 64 X2 4400 +

RAM: 1 GB

Videó: 256 MB

Lemezterület: 4 GB

From Dust - egy stratégiai játék valós időben néhány arcade ellenőrzéseket. A kezdetektől fogva, akkor egy kicsit bálvány, amely hisz egy kis csoport sötét bőrű bennszülöttek. Passage játék From Dust mindig kíséri vetítések a legtöbb indiai rituálék tartanak a tiszteletére. Amint meghallja a jól ismert dallamok, akkor megjelenik egy tucat szegény bennszülöttek, tudod - szüksége van a segítségedre, a támogatást és a támogatás, mert hisznek benned, bízom benned.

Magas cél

From Dust, amely nagyon érdekes és izgalmas, mondja el nekünk a nagy cél smuglokozhih bennszülöttek, akiknek meg kell találni, és fedezze fel a hagyatékát őseink hátrahagyott a játék világában. Itt és titkos készségeket, melyek segítségével ellenőrzik a természet erői és fontos információkat a világ. A keresés az örökség, akkor együtt a kórteremben megtanulják több tucat különálló sziget, ahol valóban meg kell mutatni, milyen egy igazi Isten.

Teljesítmény

Minden walkthrough From Dust tele lesz tüntetések erő istenség, ahol változik a terep, hagyja, hogy a folyók vissza, fákat és kerteket, a sivatag és a csatorna mocsarak. A hatás azonban a mi gyerekek, mi, sajnos, nem tudjuk. Az egyetlen dolog, amit tehetünk, hadd tudja, hogy az út a legközelebbi oltárhoz, ahol a következő üzenet ősi, zárva, és meg kell várni. Éppen ezek oltárok és portálok, hogy küldjön nekünk egy másik szigetre, és a fő célja az egyes játék szinten. Teljes minden szinten négy ilyen oltárok és egy lépés a következő szintre. Hozzáférés nekik van zárva, és meg kell tenni minden isteni bátorság, hogy tartsa a hűséges bennszülöttek a következő üzenetre. Változtassuk meg a játék világában lehetőség lesz egy kis kurzor található a képernyő közepén. Ha azt szeretnénk, hogy egy oázis a sivatagban elég önteni vízzel, ha szükséges, hogy a tó, majd homokkal pecsét a rekeszből, és így stb Otthon és a fő probléma, nem lakható terület körül oltárok totemek, és megnyitja az utat a következő.

Elemental teljesítmény

Eredetileg From Dust, játszani, hogy nem lenne nehéz, hogy nem lehet tenni, mielőtt a játékos komoly problémákat. De a fejlődés a telek, az erők a természeti elemek csúszik komolyabb teszt, és az utolsó nap istenség kell izzadni komolyan. Erős víz áram könnyen terjed fény homok gátak és barátságtalan növény szállít komoly kényelmetlenséget. A tűz meggyullad fák körül, robbantási és víz tört le a tűzről, és ezek sajátosságait kell használni. Wild bombák lesz a tökéletes eszköz a szóló halad a sziklák. Az út, meg kell nézni közelről, és a kórtermek, megtörni a település közelében az egyik oltárok. A kis település csak egy mágnes a természeti katasztrófák és az Ön, mint a védőszentje istenség és időben kell keresni a módját, hogy megvédje őket. Miután az elvesztett falu lesz a hiba a küldetés.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more