Könyvjelzők

Frost & Flame: Avalon királya

Alternatív nevek:

Frost Flame: King of Avalon valós idejű stratégiai játék MMORPG elemekkel mobil platformokra. A grafika nem kielégítő, a részletezés kiváló, a mesevilág színesen hat. A zene emeli a harcosok morálját a csaták során. A játékban felszereled és fejleszted városodat, és olyan hadsereget építesz, amely képes legyőzni minden ellenséget.

Ahhoz, hogy elkezdhess játszani, egy edzésen kell keresztülmenned, enélkül sok időbe telhet, hogy megértsd a játék összes bonyolultságát. Szerencsére a fejlesztők hagyományosan gondoskodtak arról, hogy megmutassák a játékmenet alapjait.

A játék Arthur király és a kerekasztal lovagjai idejébe repít vissza. Tragédia történik, Arthur elesik a csatában unokaöccse, Mordred elárulása miatt. Arthur teste a híres Excalibur kard mellett nyugodott egy erődben, amely Avalon szent szigetén található. Csak amikor Excalibur visszanyeri urát, egyesül a szétszórt királyság. Arthur birodalma külön városokra bomlott fel, amelyek háborút folytattak egymással. Sok uralkodó szeretné megszerezni az Excalibur hatalmát, de csak egy uralkodó veheti birtokba a legendás kardot.

Ne pazarolja az időt, és kezdje el játszani a Frost Flame: King of Avalon játékot!

Sok minden vár rád:

  • Bővítse, frissítse és egészítse ki városát
  • Hódíts meg új területeket
  • Építs fel egy hatalmas hadsereget
  • Sajátíts el új harci taktikákat
  • Tanítsd a varázssárkányt
  • Erőforrások beszerzése
  • Különféle áruk gyártásának beállítása
  • Kereskedelmi ügyletek kötése

Ne aggódjon, soha nem fog unatkozni, mindig valami érdekességgel lesz elfoglalva.

A csaták valós időben zajlanak. Kísérletezzen különböző stratégiákkal és taktikákkal, hogy legyőzze ellenfelét.

Minden csapattípusnak megvannak a maga erősségei és gyengeségei, helyes használatával még a csapataidat meghaladó ellenséget is legyőzheted.

Nem mindig lehet egyedül megbirkózni egy erős ellenféllel. Köss szövetségeket és kommunikálj más játékosokkal szerte a világon.

Minden hadsereg alapja az állam fejlett gazdasága. Próbáljon meg minél több értékes erőforrással rendelkező területet átvenni, és fejlessze a termelést és a kereskedelmet. Minél több erőforrással rendelkezik a királyság, annál erősebb hadsereget tud fenntartani.

Versenyezz más játékosokkal PvP és PvE csatákban. E nélkül nem lehet tudni, hogy kinek a sárkánya erősebb, és melyikőtök méltó arra, hogy a világhírű kard tulajdonosa legyen.

Ne felejtse el minden nap ellenőrizni a játékot, és minden nap jutalmat kap érte, hetente egyszer pedig értékesebb nyereményeket.

A játékon belüli boltban sok hasznos műtárgyat, erőforrást és frissítést vásárolhatsz a hadsereged számára. Vásároljon játékon belüli pénznemben vagy választott pénzben.

A játék rendszeresen kap frissítéseket, amelyekben még több csapattípust, új feladatokat és hódítási lehetőségeket talál.

A

Frost Flame: King of Avalon ingyenesen letölthető Android rendszeren az oldalon található linkre kattintva.

Kezdj el játszani most, hogy megtudd, tudod-e forgatni a legendás Excalibur kardot!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more