Könyvjelzők

Frostpunk 2

Alternatív nevek:
A

Frostpunk 2 annak a sokak számára ismert stratégiának a folytatása, amely egy egész nemzet túléléséről szól az egyre romló éghajlaton. A grafika, akárcsak az első részben, jó, nem okoz panaszt. A zene segít megteremteni egy barátságtalan, dermesztő világ komor légkörét. A karakterek valósághű hangzásúak.

Időrendben az akció ebben a játékban közvetlenül az első részének befejezése után játszódik.

Egy ökológiai katasztrófa következett be a Földön, melynek következtében hóvihar söpört végig a bolygó teljes felületén, és a lakosság nagy része meghalt. A hőmérséklet gyorsan csökkent, és tovább csökken. Harminc évvel a jégapokalipszis után egy hatalmas város vezetőjévé kell válnod, amely megpróbál túlélni ebben a pokolban.

Próbálj meg ne hagyni, hogy az emberek meghaljanak, de ne feledd, hogy nem tudsz mindenkinek megfelelni.

Ahhoz, hogy túlélje a változó éghajlat zord körülményeit, folyamatosan meg kell választania a prioritásokat.

  • Szerezze be az élethez szükséges erőforrásokat
  • Vigyázzon az ellátására
  • Expedíciók küldése a közeli területek felfedezésére
  • Építse újjá városát, hogy jobban ellenálljon a hidegnek
  • Próbáljon megőrizni az egyensúlyt, és elkerülje a különböző frakciók közötti konfliktusokat

Nem lehet mindent egyszerre. Mindig választani kell. Néha még tudatos áldozatokat is kell hozni a város fennmaradásáért.

A közösségen belüli konfliktusok szinte elkerülhetetlenek. Próbálj meg nem általános zavargássá változtatni őket. Ne felejtse el, hogy a játék elején elődjének irigylésre méltó sorsát mutatták be.

A Frostpunk 2 játéka nem vonzza a különösen befolyásolható embereket. A fejlesztők igyekeztek a lehető legközelebb hozni a történéseket a valósághoz anélkül, hogy megpróbálták volna szépíteni vagy elsimítani a rideg igazságot. A játék egy olyan műfaj őse, amely túlélési szimulátort, gazdasági stratégiát és városépítést tartalmaz. A projektet a kritikusok nagy elismeréssel fogadták, ezért megkapta a tekintélyes BAFTA-díjat. A fejlesztőknek keményen kellett dolgozniuk, hogy a második rész ne legyen kevésbé kiemelkedő. Ezúttal még több lehetőség adódik, és az éghajlat még súlyosabbá vált.

A komplexitás folyamatosan növekszik, ahogy a környezeti hőmérséklet lehűl. Ez egy állandó küzdelem a túlélésért. Amint elérsz valamilyen sikert, megváltoznak a körülmények, és újra meg kell küzdened az életért.

Jelenleg a projekt a hozzáférés korai szakaszában van, de most nincsenek kritikus hibák, és a játék nyugodtan ajánlható. Abban a pillanatban, amikor elolvasod a leírtakat, a megjelenés már megtörténhetett, és ez azt jelenti, hogy megtörténtek a végső szerkesztések, és még szórakoztatóbb és érdekesebb időt tölthetsz játékkal.

A

Frostpunk 2 ingyenes letöltése PC-re sajnos nem fog működni. A játék megvásárolható a Steam portálon vagy a fejlesztők hivatalos weboldalán. Az első rész folyamatosan részt vett az akciókban, az biztos, hogy ha követed az árakat, a második rész kedvezményesen megvásárolható.

Kezdj el játszani, nehogy egy egész város lakossága pusztuljon a közelgő hideg miatt!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more