Könyvjelzők

Frozenheim

Alternatív nevek:
A

Frozenheim biztosan tetszeni fog a skandináv mitológia és a viking kultúra rajongóinak. Valós idejű stratégiai játék városépítő szimulátor elemeivel. Kiváló grafikája van, minden rendkívül valósághűnek tűnik, a zenei rendezés sem marad el tőle.

A játék azzal kezdődik, hogy más viking klánokkal együtt új országokba érkezel. Minden egészen jól alakulhat, de a szövetségese, miután kifogást talált, hogy csapatait elhagyja a faluból, kirabolta és felégette. Mindent elölről kell kezdenünk, hogy sikeresek legyünk, és bosszút állhassunk. Ön a különítmény élén áll, hogy felfedezze a területet, forrásokat gyűjtsön, szövetségeseket toborozzon. Idővel építs egy kis települést, és kezdd el fejleszteni.

Amikor elkezdesz játszani a Frozenheim-mel, először ki kell választanod a neked megfelelő módot.

Ötös mód összesen:

 1. Kampány
 2. Csatka az AI ellen
 3. Online csata más játékosok ellen
 4. Várostervezés
 5. Túlélés

A kampánnyal minden világos, ahogy az azt követő két móddal is. A várostervezés lehetővé teszi, hogy csak a gazdasági összetevőre összpontosítson, építse és fejlessze települését.

A túlélés ugyanaz, mint a városépítés, de van egy különbség. Bizonyos időközönként a településedet ellenségek hordái fogják megtámadni. Minden hullámmal ezek a támadások erősödnek, és nehezebb lesz túlélni.

A fő sztori mellett sok mellékküldetés is van a kampányban. Ezek teljesítésével erőforrásokat szerezhet, és elég erős sereget gyűjthet össze.

A település szakaszosan fejlődik, amint sikerül kulcsfontosságú épületeket építeni, döntsön, hogyan fejlesztheti tovább városát.

Többféle erőforrás létezik a játékban:

 • Étel
 • Kétféle érc, kő és mocsár
 • Méz
 • fa

Kövesse nyomon lakos boldogságát, csak a boldog lakosság teszi lehetővé az összes szükséges épület felépítését és korszerűsítését.

Tartson rendszeres lakomát, építsen vallási tárgyakat, szerelje fel az elesett katonák temetkezési helyeit és mindenki boldog lesz.

Élelmiszert többféleképpen lehet beszerezni. A farmépítés leghatékonyabb módja, de nem mentes a hátrányaitól. Télen a gazdaságok leállítják az ellátást, és jobb előre felhalmozni a téli készleteket.

termelési épülethez kell manuális üzemmódban dolgozókat kijelölni, ne számítson arra, hogy ezek az épületek azonnal elkezdik maguk előteremteni a szükséges erőforrásokat.

Kétféleképpen lehet nyerni:

 1. A katonaság erőt halmozott fel és megsemmisítette az ellenséget.
 2. Alternatív – az összes kulcspont megörökítése, amelyek a rovásírásos kövek. Ezen kövek mindegyike különleges képességekkel ruházza fel harcosait. Például felgyorsíthatja az előrelátást a térképen, vagy erősítheti a támadást.
A

Combat mód elég érdekes. Vannak finomságok. Állíts fel leseket a sűrű erdőkben. Vagy a növényzet leple alatt osonjon közel az ellenség településéhez, és hirtelen támadja meg. Ezek a trükkök néha lehetővé teszik, hogy a tiédnél sokkal erősebb sereggel győzz le egy ellenséget.

Frozenheim ingyenes letöltés PC-re, sajnos nem fog működni. Lehetőséged van a játék megvásárlására a Steam piacon vagy a fejlesztők hivatalos weboldalán.

Kezdj el játszani most, és büntesd meg az árulót úgy, hogy hatalmas hadseregeddel letörölöd a föld színéről!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more