Könyvjelzők

FTW

Alternatív nevek: FTWars

Online Game FTW - ingyenes böngészős MMORPG, amely három játék stílusát: PvP ("játékos és játékos"), PvE ("player & Environment") és az RvR ("és királyság királyság") . Ha ki szeretné próbálni magát ebben a meglehetősen humoros játék, meg kell adnunk:

1) PC az operációs rendszer, nem kevesebb, mint az XP (Service Pack 2) / 2000 (SP4) / ME,

2.) a legújabb verziója a Mozilla Firefox böngésző.

Gombot a játékban van, hogy menjen a regisztrációs oldalon FTW található, a hivatalos honlapján a játék.

Vegyél részt a játékban FTW őrülten egyszerű. Adja meg

• az e-mail,

• jelszót

• a neve a hős,

• válasszon egyet a két faj ...

... És minden! Ha megnyitják az utat tanulni. Step FTW online regisztráció nem kötelezik a letöltés ügyfelek. Igen, és a frissítéseket, súlyos közlekedési fogyasztás és riltayma a játék nem fogja látni. Ennek oka az, hogy az on-line FTW - ingyenes böngészős játék, mint már említettük. És hagyja, hogy a menetrend nem vakító fényét, de a szem, minden jó, kellemes. Tisztességes telek és jól fejlett in-game szociális komponens, hogy ösztönözze a képzelet minden modern tisztább motor 3D varázsa, zavaró a legfontosabb - "élő" kommunikáció. És itt nagyon fontos. A játékot online van, hogy FTW és az ausztrálok, és az izlandiak, az amerikaiak és más, különböző nemzetiségű, foglalkozás és a társadalomban. Amely kétségtelenül csak növeli él a játék.

Játszd a játékot online van, hogy FTW vagy Dendrunom vagy mechanikus. És azok, és mások is büszkélkedhet saját színe, a személyiség paramétereket, interfész és az épületek. Fur mobil, szeretnek rend és élni a totalitárius rezsim. Ezzel szemben, a lassú és nehézkes Dendruny rendkívül szabadságszerető, és mivel az élet folytatódik meditatív anarchia. Mechanikus istenség áll Nanonirvana, Dendrunov - Örökké Termő Pinocchio. Felszólították már a nevét már a saját, arra lehet következtetni, hogy a játék nem mentes FTW Online irónia, néha örömet szarkazmus, vagy akár valami fekete humor.

Helyi harcrendszer nem bonyolult. Ha játszani FTW teljes, csatlakozik a csata elég gyakran. Ehhez válassza az áldozat (vagy a neve összpontosító szinten) és a támadás. A csata elkezdődik automatikusan véget ért a 15. fordulóban. Kapott több mint veszíteni jelentős kárt, vagy valaki, akinek az élete "esik" a 20.

Eredeti dolgokat érintő különböző tulajdonságokkal, megvásárolhatja a helyi boltban. Pet, akkor kezd egy kicsit később, az Advent a kellő tapasztalat. Néhány épület épült meg, azzal az előnnyel jár: a következő területeken: pénzügy, leltár, készségeket.

Amellett, hogy mindent FTW játszani - ez nem csak beszélni, vagy harcolni. Ez azt is jelenti ... igen, a munka! Dendruny keresnek megélhetést a kertben, szőr - a szállítószalag. Azonban a különleges munkát személyesen Önnek, hogy nem fog. Minden, ami szükséges - adja meg, és továbbra is megy a dolgát. Kifizetések kap, mint várható volt, a végén a munka. Azt is keresni a támadó más játékosok vagy befejezése mini-küldetések. Ugyanakkor a múltban, akkor nem mindig a pénz, de bármilyen más eszköz, többek között, és a tapasztalat.

Tehát, röviden a történet (és a több móka megtudhatja, minden a játék). FTW online játék felajánlja az elképzelhetetlenül távoli galaxisban ZaChuM (azaz Musty Closet Universe). Ott volt, és küldték a korábban itt említett faj, már elismert teljesen reménytelen. Dendruny és szőrme egész idő alatt a szélén egy könyörtelen háborút. Határozott több, kinek az oldalán állsz, és - előkerülnek az univerzum sorsa FeTreeWar!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more