Könyvjelzők

Jövő Torpia

Alternatív nevek:

Játék Jövő Torpia kerül át Önnek a közeljövőben. Ez a stratégia Németországból származik. Fantázia Vegyes a valósággal, hogy sokáig, hogy izgatott ez a játék. Ki kell építeni az új épületek, épít erődítmények, készségek és átveheti az új ismereteket. Kellemes az a tény, hogy a jövőben Torpia online akkor nem kell telepíteni minden további fájlok után a regisztrációs folyamat, akkor képes lesz arra, hogy indítsa el a játékot.

Ön képes lesz arra, hogy díszítse a bolygót ízlés szerint. Ideges, hogy építsenek új épületeket, és közelebb hozza őket, hogy a maximális az ő eszméit. A játékban van, hogy adja meg a hadsereg, építeni laktanya a csapatok, és felkészítik őket a szolgáltatást. Most már képes lesz irányítani a jövőben Thorpe.

Csakúgy, mint a legtöbb meglévő online játékok, Future Torpia regisztrációs folyamat van szükség, különben nem lesz képes elérni a játékot. Annak ellenére, hogy az összes játék felülete látható német, minden többé-kevésbé tapasztalt játékos foglalkozik kezelése. Elvileg a jobb felső sarkában a képernyő van egy checkbox változás nyelven, de abban a pillanatban, hogy továbbra is aktív. Reméljük, hogy ez csak a hiányosságok mód béta (csak ebben a fejlődési szakaszában a játék most), de a jövőben minden rendben lesz rögzíteni, és az orosz ajkú játékosok is tudják, hogy jól érzik magukat.

1. Először a regisztrációs folyamatot meg kell, hogy kövesse a linket "Jetzt Spielen», központjában található a játék képernyőjén.

2.. Az alábbi linkre, látni fogja, mielőtt megnyitotta a regisztrációs űrlapot a felső sorban, amely az úgynevezett "Benutzername", akkor meg kell adnia a felhasználónevet - ez a név lesz a jövő Torpia játszani, és látni fogja minden játékos, így fogja kezelni a rendszer.

3. Vonal "E-mail", akkor valószínűleg lehet kitalálni magad, akkor ki kell töltenie az érvényes e-mail címre.

4.. A következő mezőben kell rögzíteni az egyedi jelszóval jelentkezzen be személyes fiókot. Próbáld ki, hogy azt biztos, hogy továbbra is a játék jövő Torpia biztonságban volt, és te nem aggódik, hogy fiókja veszélybe kerülhet a csalók.

5. A következő lépés - a választás a verseny. A játék a két faj: emberek és Shivanery. További információk a versenyek megbeszéljük az alábbiakban.

6. Hogy ellenőrizze a rendszert még ki lehetne egészíteni, akkor el kell fogadnia, és elfogadja, hogy minden szempontból az üzletszabályzat hogy tudod, hogy a pipa előtt a beállított kifejezést "Ich habe dieAGB und ...».

7. Ellenőrzése helyességét töltés, kattintson a "játék online ingyenes", vagy inkább egy nagy zöld gombot, hogy azt mondja: "Jetzt Gratis mitspielen». Kapni fog egy visszaigazoló e-mailt, kattintson a benne talált hivatkozásra.

Mint már említettük, a játék elérhető a két fő faj:

1. Emberek.

2.. Shiva.

Ha az emberek mind alapvetően tiszta, beszél Shivas, érdemes megjegyezni, hogy ez a négy fegyveres idegenek, rajongó díszíteni mindent körül érmék, gyöngyök és meghajol. Játssz Future Torpia ingyen bárki! Próbáld ki, és te!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more