Könyvjelzők

Football szabályok nélkül

Alternatív nevek: Football szabályok nélkül

Football szabályok nélkül - számítógépes szimulációs játék. Pontosabban a hazai futball szimulátor, az úgynevezett, a fordítás, Urban Freestyle Soccer. Football játék szabályok nélkül 2004-ben megjelent, a rajongók a szabad futball. Ha szeretsz focizni a barátaimmal az udvarban, akkor ez az Ön számára, de itt a virtuális világban. De túl valóságos ahhoz, hogy a részleteket. A játék nem lesz hosszú évek multiplayer Még szerezte a rajongók egy bizonyos tartományban.

Játék Urban Freestyle Soccer nem igényel nagyobb erőfeszítést. H még mindig egy kicsit ismeri a játék a meccs előtt érdemes. Látogassa ahol megtekinthet egy videót felülvizsgálatát a játék, majd ugyanazon a helyszínen és letölthető Football szabályok nélkül. És, persze, olvassa el ezt a felülvizsgálatot benyújtani.

Letöltés Football játék szabályok nélkül, nem lehet sokkal bonyolultabb, mint a játék maga.

Az egész valójában mi történik az amerikai utcákon és byways hol játszik az úgynevezett futball. A játék szabályok nélkül focizni akkor szembe a karakter, ami már önmagában is. A csapat létrehozott egy kampány jelen a játszótéren. Az egész játék helyszíne nélkül speciális szabályokat. A fő és az egyetlen szabály érvényes cél - gólt a kapus.

Profit, nem furcsa, vagy sör, vagy csak a tudás, amit nyert. Szép és egyszerű.

Körül a rendszeres, szabványos amerikai piacon, valahol az udvaron. A lábunk alatt, persze, nem a pázsit, és csak a földet a gödrök kialakulását. Gates jelent valami hasonló nekik. Falak lehet festett graffiti. És a hétköznapi emberek körülötted, hallgatni rap rajongók és sört inni. Minden játékos lehet végezni a különböző trükköket a labdával cserébe egy bizonyos mennyiségű pontot.

A játék is van számos funkció, amit szeretnék kiemelni:

• hagyomány

• A csapat,

• beállítás,

• labdát,

• kommentátor,

• edzést.

Hagyományok - egy részét a városi hagyományait a játék a futball.

Csapatok - minden csapat a saját jellemzői és sajátos.

Decor - szuper realisztikus, megfelelő a valódi utcák, udvarok, területek.

Ball - Adidas, amely részt vett a világbajnokságon Koreában és Japánban.

Kommentátor - a szabványos kifejezéseket.

Edzések - mód, hogy vizsgálja meg a bonyolult játék.

Összesen végül lesz elég izgalmas játék. Ha nincs külön játék, de alapos akció egyszerű szabályok nélkül.

Ami a grafika a játék Urban Freestyle Soccer, ez egy kiváló szinten. Nagy kép a játék, és az összes karakter, de körül nem egyértelmű. Mozgalom a játékosok a legjobb módja, különösen akkor, ha az összetett mutatványokat kopogtat a labdát. Zene, nem kétséges, a kedves - rap. Ez a fajta zene rajongói gyűjteni a pályán.

Furcsa érzés, amikor a játék nem szabályokat. Játssz és pihenni, de az elején sietve Urban Freestyle Soccer játék letöltési oldalon.

Jó játékot! Köszönöm a figyelmet!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more