Könyvjelzők

Galaxy élet

Alternatív nevek:

Egy másik képviselő Plinga Játék Galaxy Life. Mint sokan már tudják, ez a sorozat a játék nem tud mosolyt még a szkeptikusok. A lényeg a játék fájdalmasan egyszerű, a grafika és édes természetű nastolno, hogy tanuljanak a gyerekek a játék, és gyakran a szülők kezdenek regisztrálni és játszani. Sőt, ez a játék - a tökéletes módja annak, hogy pihenjen és időt gondolkodás nélkül az élet értelmét nehéz és frusztráló saját fantasy világban. Bizonyos szempontból, Galaxy online élet pofon a sok online alkalmazások Vkontakte és a Facebook. Ez azt jelenti, egyszerűen fogalmazva, ez a játék egy csodálatos módja annak, hogy eltölteni a szabadidejét javára a lélek!

És igen, ahogy ez történik szinte minden online játékok, galaxis élet pontosan regisztráció is szükséges. A regisztrációs folyamat lehet egyszerűsíteni az esetben, ha korábban meg kellett küzdenie játékokat Plinga, és akkor már felszámolták a rendszer figyelembe. Ebben az esetben, akkor egyszerűen jelentkezzen alatt a korábban rögzített adatokat, és indítsa el a játékot. És abban az esetben az összes játék a Plinga Játssz nem kell valami extra letöltötte és telepítette, akkor elég lesz csak úgy, egy fiókot. Ha szeretné kipróbálni a játékot, kattints a "Próbáld ki."

1. Ha új ez a rendszer, akkor regisztrálnia kell magát. Ha szükséges, minden játékos jelentkezzen be a fiókjába a Facebook. Ha a vágy, hogy döntetlen a játék a social network nem, akkor töltse ki a regisztrációs űrlapot.

2.. Minden design a játék egyre inkább megfizethető, akkor kapcsoljuk a nyelvet a honlap az orosz, amely lehet tenni megváltoztatásával a négyzetet a jobb felső sarokban a játék ablak (csak a játék ablakban).

3. Jelentkezési lap biztosítunk Önnek kellős közepén a játék képernyőjén. A felső mezőben az űrlap (box "E-mail") írja le az e-mail címre.

4.. A hagyomány szerint, a vonal "Password" töltse ki a jelszót a fiók.

5. Írja be a becenevét a sorban "User Name".

6. A rendszer azt hinni, a jó szándék, és gyorsan kezdte a játékot Galaxy Élet, egyetért a használatának szabályait a rendszer és a felhasználói megállapodást. Meg lehet szállítani az érintett vonal előtt egy kullancs.

7. Ha meg szeretné kapni a jövőbeni e-hírlevél az alkalmazás helyén, a következő sort is jelölje be, de ha nem - hagyja üresen a mezőt.

8. A kitöltött és ellenőrzött helyességét? Kattintson a "Register".

Ebbe a játék, akkor automatikusan találod magad valami teljesen új rendszer. Van egy saját kis telket, és aki később lesz akar védeni. Fejleszteni kell a szerkezet, mert viszi profit a játékban. Összességében, játék Galaxy élet egyszerű és világos, és alapképzést akkor át könnyen. Hívja meg barátait a Facebook és más közösségi hálózatok, mert együtt jobb. Amellett, hogy ingyenesen játszható Galaxy élet lehet bárki. Siess látni!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more