Könyvjelzők

Galaxy on Fire 2

Alternatív nevek: Galaxy on Fire 2

Játék Galaxy on Fire 2 egy online játék a tér csaták a galaxisban. Várakozás a játék a világ minden tájáról, miután a sikeres projekt első része a játéknak. Emberek milliói játszottak a Galaxy on Fire a telefonok.

Most, Galaxy on Fire 2 akkor kérjük, a rajongók és a termékeket az Apple, mert az utóbbi időben a játék alakult a platform iOS.

Van is egy változata Galaxy on Fire 2 android, kifejezetten mobiltelefonok Android (2.3 verzió fent).

Online játék Galaxy on Fire 2 akkor töltse le a minden helyszínen, amely ezt a funkciót. Töltse le ingyen játék egy torrent fájlt, de letölteni telepíteni kell a programot a számítógépre.

Mielőtt a játék, felülvizsgálata Galaxy on Fire 2 videó, ahol megtalálható egy útmutató a játék, az előnyök játékmódot és egyéb jellemzőit a játék.

A Galaxy on Fire 2 db játszani sokkal kényelmesebb, mint bármely más mobil változata.

Események a játékban zajlik nevében a főhős - Keith Maxwell. Volt, hogy adja át a nehéz próba az első játék. De a kaland, nincs rajta. A hajót megtámadták a gonosz kalózok. Miután az események kap egy távoli galaxisban. Haza, akkor meg kell építeni egy hatalmas hajót, de tart sok részletet, hogy szükség van, hogy a pénz.

Keith mérlegelni fogja a tervet, hogy térjen haza, és lassan, tegyük be a valóságot. A problémák azonban nem érnek véget azt. Ő lesz a harcot a külföldi ellenségei, hogy foglalkozik a titokzatos faj, hogy folyamatosan támadják a civilek és a bázisállomás.

A játék maga van osztva több különálló térben ágazatban. Közöttük, nyugodtan utazni. Vannak olyan rendszerek, amelyek testreszabott ellenségeskedést, és ott, és fordítva. Van számos biztonságban állomás. Azonban van a játékban van egy másik veszély -, hogy elmegyek a kalózok.

Move ágazatok közötti tér, akkor lesz az átjátszók.

Minden bolygó (égitest) hatalmas állomást. Hatalmas darabokat vas számos funkciót látnak el a játékban:

- Hangar korszerűsítésére hajók

- Trade,

- Seat feladatokat (ahol a munkát).

Várók meg tud felelni a különböző személyiségek, hogy Önnek bármilyen sorrendben: a pusztítás a kalózok vagy a szállítás az emberek. A küldetés kapsz egy bizonyos mennyiségű kredit. Ha a pénzt, amit nem elég, akkor is vegyenek részt a kereskedelemben.

Vásárlás ma külső boltban, meg kell szállítani őket, hogy hol vannak a legnagyobb szükségük van. Általában ez a legtávolabbi sarkából helyet.

Is vegyenek részt a fúrás aszteroidák. Ezek a különbségek. A legjobb aszteroida, hogy a jelölt osztály A. Meg lehet elrejteni magát a drágaköveket.

Fedezze fel a Galaxy on Fire 2 titkait, majd a játék sokkal könnyebb lesz az Ön számára.

Merüljön el ebben a hihetetlen kozmikus világot!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more