Könyvjelzők

Galaxy on Fire 2 Full HD

Alternatív nevek: Galaxy on Fire 2 Full HD

Rendszerkövetelmények:

Processzor: Intel ® Core ™ 2 Duo 2. 2 GHz-es vagy gyorsabb

RAM: 2GB

Videókártya: 512 MB

Lemezterület: 2 GB

Galaxy on Fire 2 - folytatása a népszerű játék, ami sikerült megnyerni az összes lehetséges mobil platformok, a második rész volt a célja, hogy meghódítsa a piacot a személyi számítógépek. A szerzők a projekt teljes hang feltekerte a játékot Galaxy on Fire 2-ben született, köszönhetően az egyik leghíresebb hely RPG, és az orosz termelés címe "Space Rangers". Valóban, a különbség a játékok világában látható, de az alapötlet játékok, többek között egy teljesen nyitott világban, sok történet és oldalsó küldetések, tökéletesen kialakított kereskedelmi rendszert, és még a gazdag fegyverarzenál. Gaaktika on Fire 2 egy hasonló történet, furcsaság, ahol kegyetlen idegenek meg nem hír tudja, hol, és a támadó mindent és mindenkit, ami az útjába. Ön lesz, ha szükséges tanfolyam résztvevője speciálisan létrehozott szervezet, amely ellenzi titokzatos ellenség, és megpróbálja a gyengeségeit, tanulmány galaktikus híreket mind a bolygók és a tér bázisok, ahol sikerül földet.

Játékmenet

Kezdetben rendelkezésére áll egy kis űrhajó, amelyen lehet kapni számos további alkatrészek vagy a kar, de egy bizonyos ponton meg kell gondolni a változó az alap a hajó, a kapacitás és a páncél fog maradni az ellenséges berendezések. Kezdetben sokat kell repülni megfizethető része a galaxis, egyszerű feladatok elvégzésében, és ezzel egyidejűleg pritorgovyvaya szűkös áruk. Többé-kevésbé súlyosan személyzettel a hadihajó, fegyverek és védelmi rendszerek, hogy fenyegetni, és bevetésre Galaxy on Fire 2. Egyszerű ellenőrzése harci egységeket, mely a játék Galaxy on Fire 2 nem fog sok időt, hogy elsajátításához. A lényeg, hogy mozog a lehető leggyorsabban, távolodik a lövéseket az ellenség, ami drámai ellentámadást. A fő taktika megváltoztathatatlan lesz, azonban a támadás nagy hatótávolságú fegyverek ellenség ártalmatlanná tolóerő és végső végrehajtási sebesség a hajó mentes közelharci fegyvereket.

Mission

Néha kényszeríteni költött a járat egy csillag rendszerből a másikba, és állandó harcok túlerővel szemben, nem is igazolja a költségek javítás a hajó, megsebesítette ellenséges lézerek és rakéták, de a legtöbb esetben, a jutalom lesz kellemes a szemnek, és lehetővé teszik, hogy vesz új modulok , és még egy hajót.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more