Könyvjelzők

Gallendor Battlegrounds

Alternatív nevek: Battlegrounds

Gallendor Battlegrounds Online - egyedülálló ingyenes böngésző alapú stratégia, hogy a játékosok a lehetőséget, hogy a munka a valódi emberek. Cég Quest Gallendor zavarja, hogy hozzon létre egy játék, ami mindenki számára elérhető. Ahhoz, hogy a lenyűgöző világát a középkor, akkor kell csak ellenőrizni Gallendor Battlegrounds. Ha a számítógép megfelel a minimális rendszerkövetelmények és rendelkezik internetkapcsolattal, csatlakozz Gallendor Battlegrounds percek alatt. Nem igényel további telepítés vagy töltse le a játék kliens. Vegyél részt a játékban Gallendor Battlegrounds nem okoz semmilyen problémát, mert akkor csak meg kell, hogy adja meg a következő adatokat:

1) Jelleg Név

2) Password

3) E-mail

Regisztráció Gallendor Battlegrounds fejeződik nyomja meg a megfelelő gombot, és akkor lesz egy lakója a kegyetlen világ, hogy meghódítsa az ő készség és ravasz.

Online játék Gallendor Battlegrounds - oly módon, hogy bizonyítani, hogy stratégiai és gazdasági gondolkodás, a bátorság és kitartás, a lehetőséget, hogy fölé emelkedik a többi játékos, bizonyítva az ellenfelek, hogy jöttek ide a semmiért. Lesz Gallendor Battlegrounds játszani a különböző teszteket. Rendező hatalmas hadseregek, akkor vegyen részt epikus csaták. Lehetséges, hogy az idő múlásával, akkor létrehoztunk egy birodalom híres erejét és megközelíthetetlenség. Főoldal megbízhatóan erősíti Castle - olyan épület, amely a fő szentély.

A saját település igényel sok erőfeszítést elején a létesítmény, és a jövőben a menedzsment. De ha egyszer elkezd játszani Gallendor Battlegrounds, ez már nyilvánosan kijelentette, hogy a nehézségek nem félnek. Tehát készen áll harcolni a szörnyek, megvédeni ellenségei ellen, az enyém erőforrásokat, építeni, kezeli a vagyonát és megsemmisíti más emberek, így meglepetés támadásokat. De ne feledd, akkor menetrend a raid csak akkor, ha úgy gondolja, hogy a fejlesztés a város ellenfelek lassabb, mint te.

A játék az interneten Gallendor Battlegrounds, halad előre, igényel erőforrásokat. Ön mivel a monetáris és az anyagi és emberi erőforrások.

Nélkül pénzügyi és anyagi erőforrásokat nem lehet fejleszteni az iparág. Szinte minden tevékenysége szükségessé befektetések bizonyos források. Például, anélkül, hogy az építőanyag még nem építettek olyan Construct lefegyvereztették a katonák nem ment csatába, és az élelem hiánya és a víz egyáltalán a végén tragikus kimenetele (tömeges kihalás a lakosság). Szintén tartsd észben, hogy a helyét a források, a szállítás is sok múlik.

Emberi erőforrások - emberek, akik lakják a földet. Ezek célja, szerepe előadók a parancsot. Rovására emberek feltöltik a kincstár, végre különböző munkákat (pl. építőipar), a hadsereg. Anélkül, dedikált maga felé az emberek nem sikeresek, mert asszisztensek végrehajtani a terveket. Adja meg az embereket az összes szükséges és a gondozás. Csak így lesz elkerülhető lakosság elégedetlensége és elérni a részüket a hatékony munka. Ez nem csak azért szükséges, hogy ellenőrizze az élelmiszer-ellátás, hanem ügyesen szervez szabadidős tevékenységek. Így például lehetséges, miután egy fárasztó csata, hogy vezesse a férfiak vadászni. Nem nélkülözheti a beépített szórakoztató és vallási struktúrák a várat. A bölcs mester és tisztességes vezető élvezheti a tiszteletet az emberek, így kell játszani a játékot online Gallendor Battlegrounds sokkal könnyebb lesz.

Gallendor Battlegrounds online játék folyamatos ellenőrzést tesz szükségessé a számos mutató. Ez egyrészt a fokozott harci egységek, amelyek segítségével a bizalmat brutális harcban. Másodszor, a tudományos tevékenység a joghatóság laboratóriumokban. Nem akarod, hogy a technológiai elmaradottság? Harmadszor, megakadályozva növekedés növekedési üteme a halandóság. Mint már említettük, az emberi erőforrások sok múlik. De nem csak a maguk, hanem természetesen a számuk. És ha az emberek meghalnak tömegesen, akkor biztosan nem fog sdobrovat! Negyedszer, a képzés és a fejlesztés különböző fajok csapatok. Ha íjászok, gyalogság, lovasság és a varázslók - ez a siker kulcsa a háborúban. Miután egy csata támogatják és kiegészítik egymást.

Gallendor Battlegrounds online játék oszlik szinten. Az új játékosok arra ösztönzik, hogy képzést szinten, hogy megértsék a játékot, hogy megértsük a lényegét. Mivel a szint javulás érhető el minden területen. Ön képes lesz arra, hogy javítsa az ipar, bontsa tulajdon, magasságot ér el a tudomány és így tovább. Most nem pihenni! A játékosok, a másik oldalon a képernyő is növekvő és fejlődő, bemutatva közvetlen fenyegetést az Ön számára. Légy kész visszaverni a támadást minden pillanatban!

Nem kétséges, hogy megnyerte a világ Gallendor Battlegrounds, hogy maximális élvezetet! Ne tegye ki a látszólagos összetettsége, mert te és ugyanaz, hogy jöjjön, mert itt kell küzdeni. Élvezze a hangulatát fülsiketítő Harangoztak lyazganya pengék sikolyait sebesült katonák és hangos kiáltások parancsnokok. Gyönyörű grafika hangsúlyozzák a szép középkori várak és impozáns lovagok állni, mielőtt, mintha élne.

Azt csak szeretné, hogy távol van, kedves játékos, nem fordult el jó szerencsét!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more