Könyvjelzők

gamedec

Alternatív nevek:
A

Gamedec egy hihetetlenül érdekes izometrikus szerepjáték. A cyberpunk stílusú gyönyörű grafika tetszeni fog a játékosoknak, a zene jól megválasztott, a karakterek hangjátéka pedig kiváló minőségű.

Ebben a játékban olyan nyomozó leszel, aki virtuális világokban nyomoz bűncselekményeket.

Rögtön az indulás után olyan finoman megtanítják a játékszabályokat, hogy észre sem veszed, hogy ez egy tutorial volt.

A számítógépes bûnözés kivizsgálásának nem megszokott módszerét fogja látni, itt szó szerint egy karizmatikus nyomozó álarcában járja majd a virtuális világokat, és keresi az atrocitások elkövetõit.

Események zajlanak a 22. századi Varsóban. Abban a pillanatban nem sokban különbözik a virtuális vagy a valós világ, és ezért volt szükség a Gamedek szervezet nyomozóira, mert az emberiség minden bűne a valóságból kiszivárgott a virtuális világokba. Ön egyike azoknak a nyomozóknak, akiknek a feladata a rend fenntartása és a bűnösök felkutatása.

Ebben a játékban a karakterednek nem lesz unalmas élete:

  • Bűncselekmények nyomozása
  • Fedezze fel a virtuális világokat
  • Hozz olyan döntéseket, amelyek meghatározzák, hogy ki lesz a karaktered
  • Fejleszd az általad választott készségeket

Játszhatsz itt, ahogy akarsz, a játék meghoz minden döntést, és alakítja a karakter karakterét a tetteidtől függően. Ez a játék hasonló az asztali kártyajátékokhoz.

A főszereplő formája meghatározza a körülötte lévők hozzáállását. Sok lakossal fogsz találkozni, néhányuk ellenséges lesz veled, van, aki barátságos és ez a hős karakterétől függ.

A virtuális világokban a bûnözés nem kevesebb, mint a valósban, és mindegyik más megközelítést igényel. Oldja meg a problémákat a saját egyedi stílusában, és csak azokat a készségeket fejlessze, amelyek megfelelnek az Ön preferenciáinak.

Sok gyönyörű cyberpunk táj vár rád a játékban. A hangulat hihetetlen, és élvezheti minden pillanatát. A főszereplő nagyon karizmatikus, és némileg a 19. század legendás nyomozóira emlékeztet.

Az esetek többsége meglehetősen összetett feladvány, amelyben megfigyelést, találékonyságot és következtetést kell használnia a tettesek megtalálásához. Néha a dolgok nagyon bonyolultak lehetnek, de biztosan rá fogsz jönni, mert nem akárkiket vesznek nyomozónak a Gamedeckben.

Mindenkivel kapcsolatba léphet. Az NPC-k kommunikálhatnak Önnel, hogy értékes nyomokat adhassanak, vagy a nyomozás helyes irányába mutassák.

Először is, a találós kérdések és rejtvények szerelmesei, akik kedvenc nyomozójuk oldalára szeretnének kerülni, szeretnek játszani a Gamedec-el.

A játékból az akció hiányzik. Nincs fegyverharc és üldözés, csak mentális tevékenység kapkodás nélkül. Ezért, ha szereted a pörgős játékokat, akkor érdemes valami mást játszani, vagy kipróbálni ezt a játékot, és talán egy új műfajt fedezel fel.

A

Gamedec ingyenes letöltése PC-re sajnos nem fog működni. A játékot megvásárolhatja a Steam portálon vagy a hivatalos webhelyen.

Telepítse a játékot most, és próbálja ki magát Sherlock Holmesként akár a virtuális világban is!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more