Könyvjelzők

Gameglobe

Alternatív nevek: Gameglobe

Game A Gameglobe az Action, Adventure, TPS, Quest, Racing műfajok keveréke. De lényegében, a Gameglobe játék egy hatalmas szerkesztő, sok különböző eszközzel, hogy mindenki meg tudja valósítani ötleteit, létrehozhat és azonnal létrehozhat játékot a teremtésben, megvalósíthatja ötleteit, ez az, amit ez a játék serkent. A Gameglobal online játékot teljesen ingyenesen játszhatja, mivel a F2P (F2toPlay) módban jött létre.

A Gameglobalplay elindításához számítógéppel kell rendelkeznie a rendszerkövetelményekkel:

 • processzor CeleronDual-Core 1. 6GHz vagy nagyobb;
 • videokártya gef vagy 8800 GS vagy nagyobb,
 • RAM 1 GB vagy több;
 • operációs rendszer WindowsXP vagy újabb verzió;
 • hely legalább 2 GB merevlemezen,
 • DirectXDX 9;
 • Internet kapcsolat;
 • billentyűzet,
 • mysh.

Ha a számítógépnek van ilyen jellemzője, akkor a következő lépés a Gameglobe regisztráció:

  1. Ugrás az oldalra ig2 Gameglobe;
  2. a Username oszlop jobb felső sarkában adja meg a játéknevet:
  3. leállít egy jelszót, és emlékszik rá;
  4. Írja be az e-mail címét is:
  5. elfogadja a szerzői jogi szerződéseket a pipára kattintva:
  6. nyomja meg a nagy zöld gombot alatt.up;
  7. kövesse az utasításokat, és töltse le a játékot,
  8. Adja meg az adatait, és kezdje el az Ön által létrehozott kalandokat.

Az Ön világának megteremtéséhez, a gyönyörű mezőkkel és természettel rendelkező játékához hatalmas eszközkészletet kínál az erdők, utak, vízesések, barlangok, akadályok, sivatagok, havas rétek és sok más, sokkal több elvárás a képzeletére. Szkriptek létrehozása, történetek írása, felejthetetlen karakterek készítése és megosztása másokkal. Mindannyian mindig álmodtunk saját játékunk létrehozásáról, ez biztos, és ez a Gameglobe játékkal vált lehetővé.

A világ létrehozása önmagán is futtathatja karakterét. Nézzük meg, hogyan lehet irányítani a hősünket. A Q E gombok használatával nagyon egyszerű, hogy a világ minden tájáról ismerős gombokkal mozoghasson W S A D (felfelé, hátra, balra, jobbra). Ugráshoz használja a szóközt vagy a jobb egérgombot. A bal gombbal feltűnő és kölcsönhatásba léphet a környezet tárgyaival, és megragadhatja a kötelet is, a mozgó gombokat és a R F-et megfordíthatja, hogy felmászjon a kötélen vagy lefelé.

A Gameglobe játékban vannak járművek, mint például: SUV, szán, teherautó és snowboard. Ezek kezelése nem nehéz. Annak érdekében, hogy belépjen az autóba, nyomja meg a bal egérgombot, amellyel felfelé halad, a mozgáshoz használjuk a W S A D kulcsokat. A játékban lévő kézifék a távkapcsoló gombjához van csatlakoztatva, hogy kilépjen a járműből, a TAB gombbal gyorsítsa fel, nyomja meg a W és a S gombot a fékezéshez. Az összes közlekedési eszköz kezelése gyakori, hogy megtudja, hogyan kell vezetni egy snowboardot, egy teherautót és egy szán.

So látogasson el a webhelyre, regisztráljon és hozzon létre egy játékot, remekművet, kalandot, a világot csodálatos karakterekkel, gazemberekkel. A Gameglobe ingyenes lejátszása lehetőséget ad a játék létrehozására, és barátaival és a közösséggel való megosztására. Gameglobe. Legyen egyedülálló, és tedd, amit hosszú ideig akartál. Itt várnak rád!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more