Könyvjelzők

Ganja Wars

Alternatív nevek: Ganja Wars

Online játék GanjaWars - ingyenes böngésző alapú stratégiai szerepjáték kategóriában RPG. Virtuális másolata gengszter világ által kifejlesztett OOO "MediaSite." Annak ellenére, hogy a pikáns cím GanjaWars interneten nem támogatja az illegális drogok, és arra ösztönzi az embereket, hogy használják őket. 2003-ban az online játék volt a vezető pozícióját a net, és azóta a minősítés nem csökken. Mindez köszönhető az eredetiség a projekt, amely képes arra, hogy érdekelni sok játékos. Piszkos, brutális a bűnözés világába, hogy ha részt vesz a véres lövöldözés és maffia leszámolások. GanjaWars online játék - ez egy egyedülálló lehetőség, hogy megvalósítsák a stratégiai képességek, az összes a bátorságot, és a készség, hogy bizonyítani harci képességeit. Ebbe a gonosz a világ, hogy túlélje, és hozzájárul a GanjaWars regisztráció. Ez a játék elérhető szinte mindenki, köszönhetően egyszerű rendszerkövetelmények:

1.) Operációs rendszer Windows 2000, XP, Vista

2) Processzor Intel Pentium I 200 MHz

3) Memória 32 MB

4.) Van egy video kártya nem szükséges

5) Az internet-kapcsolat

Először GanjaWars játszani, nem kell, hogy töltse le és telepítse a játék kliens. Vegyél részt a játékban GanjaWars - ez csak kitölti a regisztrációs űrlapot. Kell, hogy adja meg a következő adatokat:

1) neve a játék karakter

2.) Férfi vagy nő nemi

3) hozzon létre egy jelszót (megerősíti az újbóli bevezetése)

4) Képek száma festett egy profi tervező

Register GanjaWars bevezetése után a szükséges adatok kínálja is választhatja a fegyvert el szeretné kezdeni a játékot. Javasolt jellemzése el tudja olvasni az ugyanabban az ablakban. Szóval, lehet, hogy két vagy Makarov pisztoly vagy egy Kalasnyikov puska, mesterlövész puska, vagy a "Mini-Dragunov" vagy a Winchester 1200 shotgun. Megadja siet, és előre - fejest hanyatt-homlok a tomboló események gandzhubasovskih háborúk.

PvP rendszer a következő csaták:

- Text harc

- Grafikai csata

- Quest War

Text harc legegyszerűbb és rövid. Internet forgalom meglehetősen kicsi. Alkalmazás taktika itt szinte lehetetlen.

Grafikus csatában lehet, hogy már a képernyőn nézni a játékosok. Grafikus elősegíti reális megítélése a harc, és így sokkal érdekesebb csata grafikus szöveget. Ön kap lehetőséget, hogy észre a stratégiai terveket. Harcolj bonyolult akadályok, hanem is rendelkezésre állnak a különböző menhelyeket.

Quest háborúkat vívott egy távoli szigeten, amely védelem alatt áll ellenségek. De ha úgy dönt, hogy csatlakozzon a harcot, és kijött, hogy egy győztes, az értékeket és egy új szintjét válik a jogos jutalmat.

Ebben játszani a játékot online GanjaWars, is részt vesz ilyen csoportok elleni küzdelemben egyetlen csata (ellenfelet választ magának), párbaj (funkció - a tilalom dodge), gyakori (30 tag), utca (cél - szereztem a pénz, a tapasztalat és a skill pontokat), a támadás az ingatlan (két szindikátusok egymás ellen).

Természetesen játszani GanjaWars lefegyvereztették lehetetlen. A választás itt is igen széles:

- Gun

- Sniper puskák

- Automatic

- Pistols

- Sörétes

- Grenade

Teszi sok fegyver lövések. Emiatt néhány golyó minden pontosan is okoznak kárt az ellenség eltávozott.

Sniper puska is tüzet újra, de elég erős. Az előnye, hogy ez a fegyver képes lőni messziről, és behatolnak fegyverzet.

Automatic egy kereszt között egy géppuska, és egy mesterlövész puska. Szintén nagyon hatékony fegyver.

Pistols válhat pusztító erejét a jobb kezében. Különösen azért, mert mindkét kezében, akkor lehet egy fegyvert használni őket egyszerre.

Sörétes még van egy kis tartomány, de nélkülözhetetlenek a közelharci.

Grenade is használják közelről, de egy lövés eltalálja több ellenséget.

Amellett, hogy fegyvereket, GanjaWars online játék, amely a játékosok rendelkeznek tárgyat a modern kommunikációs és közlekedési eszközök. Ez lehet egy mobiltelefon, autó, hajó és így tovább. Ezek a dolgok növelik a harci tulajdonságait a karakter.

Természetesen semmi nem kap semmit. Ezért annak érdekében, hogy tőkét kovácsoljon a szükséges dolgokat, és tisztességes lőszer rendezése dolgozni, vagy menjen a kereskedelem. A gazdasági eleme a játék azt jelenti, különböző tulajdonságokkal. Ezek a tárgyak szolgálnak a bányászat, a feldolgozás és a feldolgozóipar. Először felhalmozni néhány tőke, meg kell dolgozni a bányákban, gyárakban vagy a kereskedelmi terminálok. A munkát ki fogják fizetni óránként. Van rá esély, hogy otpahat put, meg lehet vásárolni a saját vállalkozás. Törekedjen arra, hogy létrehozza az üzleti nyerhet hatalom és befolyás az alvilágban.

A játékot online GanjaWars lesz, halad át a szinteket. Kezdetben, az esély, hogy egyszerűen minimális. Például, a háromféle harcok, akkor csak a szöveget. Akár 5-ös szint egy kis helyszíneinek kiválasztása dolgozik egy uránbánya, és ezt a munkát a munka, látod, nem könnyű. De a növekvő mértékű változik radikálisan. Új perspektívák. Már a 10. szintű karakter jobb minőségileg változnak. Így, például, most maguk is melyik csata részt. Elvégre azok elérhetővé válnak. Szintén lehetőség van csatlakozni egy szindikátus.

A kezdj el játszani most, és győződjön meg róla, GanjaWars - a tisztességes játék, az erős, okos, bátor, társaságkedvelő emberek, akik nem megijeszteni nehézségeket. Élvezze és büszke az eredmények! Legyen szerencse soha nem kapcsolja el tőled!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more