Könyvjelzők

kerti mancsok

Alternatív nevek:
A

Garden Paws egy nagyon szórakoztató farm, ahol kedvence a hősöd. A játékban jó 3D grafika van rajzfilm stílusú és sok vicces dallam.

Mielőtt a Garden Paws játékkal játszol, állítsd be a következő játékodat a játékvilág méretének és néhány egyéb lehetőség kiválasztásával. Maga a karakterszerkesztő egy ideig el tudja szórakoztatni Önt.

Válassza ki az állatot, amellyel játszani szeretne.

Lehetne:

 • Mishka
 • Nyuszi
 • Kis Róka
 • Cica
 • Mosómedve
 • Whelp

Mire játszol, lehet, hogy még több lehetőség lesz. Miután eldöntötte, kivel játsszon, szánjon időt a kisállat színének kiválasztására. Rengeteg szín van, mindenki megtalálja a neki tetszőt. Ezután kitalálunk egy nevet a karakternek, és megadjuk a világ nevét is, amely véletlenszerűen generálódik minden új játékhoz.

Lehetőség van egyedül és barátaival online játszani.

A játék világa hatalmas, majdnem akkora, mint egy egész bolygó. A térképen láthatja, hol vannak barátai házai, ha meg akarja látogatni őket. Az Ön kényelme érdekében lehetőség van arra, hogy gyorsan eljusson a korábban meglátogatott helyekre.

Új helyekre kell menned a mancsaiddal, de ez csak érdekesebbé teszi a játékot. A sok lakosú színes világ felfedezése nagyon izgalmas élmény.

Elkezd játszani a még nem túl kényelmes házad szobájában. De az Ön hatalmában áll, hogy úgy alakítsa, ahogy szeretné, megváltoztatva és új dekorelemekkel.

Csak Ön dönti el, mit tegyen.

Rengeteg tevékenység van a játékban:

 1. Kommunikáció a falu lakóival
 2. Kertészet
 3. Épületek építése
 4. Válassz ruhát a karakterhez
 5. Tételek és készlet létrehozása
 6. Fogj halat
 7. Repülj sárkányt

Sok más szórakoztató tevékenység. Vagy választása szerint egyszerűen utazhat, hogy kommunikáljon barátaival és lakóival a varázslatos világban.

A település lakói, ha megkérik, érdekes feladatokat adnak, melyek elvégzése értékes forrásokhoz jut.

A házhoz közeli munkaasztalon bármilyen tárgyat készíthet. A kerti szerszámoktól a ház- vagy kertbútorokig.

A játékban szereplő ágyak szinte bárhol felállíthatók. A magokat a helyi boltban árulják, ahol terményeket és kézműves termékeket árulnak.

Az évszakok változnak a játékban. Minden évszaknak megvan a maga szórakozása, így folyamatosan történik valami újdonság itt. Csak nem fog unatkozni.

Érdekes versenyeket rendeznek a szezonális ünnepek alkalmából, ahol egyedi nyereményekhez lehet jutni, és akár kisebb kollekciókat is gyűjthet.

Játssz érdekesen és szórakoztatóan. Az aranyos kis állatok segítenek kijavítani még a teljesen elrontott hangulatot is. Ha rossz napod van, kezdj el játszani, és hamarosan mosolyogni fogsz.

játékfrissítést adnak ki rendszeresen, ami még több szórakozást nyújt.

A

Garden Paws ingyenes letöltése PC-re sajnos nem fog működni. A játékot megvásárolhatja a Steam platformon vagy a fejlesztők hivatalos weboldalán.

Telepítsd a játékot, ha szeretnél megismerkedni a mesevilág gyönyörű lakóival!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more