Könyvjelzők

Gardens of Time

Alternatív nevek: Gardens of Time

Gardens of Time játék, amely az egyik legnépszerűbb ingyenes játék (HOG) az interneten. Ez a játék nem kell letölteni, akkor játszhat Gardens of Time online ingyen a böngészőn.

Akkor látogasson el néhány történelmi helyeket - a falak Trója, lépésről egyiptomi piramisokat, a Clock Tower of London és a Hanging Gardens of Babylon keresni a különböző tárgyakat.

Gardens of Time Online biztosít több száz órányi ingyenes tartalmakat, köztük négy különböző játékmódot. A játékosok is barátok, sürgetve őket, hogy a fő pontokat, elküldi nekik ajándékok és meghívások privát kertek és a barátok, hogy segítsen nekik a küldetéseket.

Gardens of Time regisztrációs zajlik az angol, mint a helyszínen, a játék az angol felületen.

Annak érdekében, hogy a regisztrációs lesz szüksége:

1. Ugrás a honlapján a játék Gardens of Time.

2.. Kattintson a « Login in » .

3. Adja meg a címét a postaláda.

4.. A következő lépés - adja meg a jelszót.

5. Ha nincs fiókja, kövesse az alábbi leírt intézkedéseket.

6. Írjuk be a címet a postaláda.

7. Írja be a jelszót.

8. Legördülő listából a napot, a hónapot és a születési év.

9. Nyomja meg a « Kezdj el játszani » . Miután ezt megtette kattints Ön elismeri, hogy elfogadja, hogy a szabályokat a játék.

Gardens of Time iphone - ez a verzió a játék kifejezetten az iPhone.

Lejátszás Gardens of Time Te olyan karakter:

1. Alistair Wells. Ő a partnere és mentora. A közösségi akciók a társadalom jellemzi a nyitás és rejtélyes munkamorál. Azonban, ő hajlamos tartani magát ugyanúgy kapcsolódik a személyes ügyek.

2.. Eleanor Lansing Purlieu. Ő egy régi tagja a Társaság az idő. Úgy nőtt fel, kényelem szempontjából a matriarchátus, és gyakran megfelelően jár el.

3. Richard Wakefield. Ő Elmés karakter tökéletesen képes visszaállítani idő és trendeket. Ő a helyi minden. Sok esemény hozta bizalmatlanság sok kollégája.

4.. Lulu Milton. Ő fashionista, és ez egy nagy szabad szellem . Nem szerény lány , Lulu díszítik magukat extravagáns ruhákat különböző korok idő.

5. Quincy Bolthouse. Ő a viktoriánus stréber . A briliáns elme és fecsegés kiérdemelte szerepét Chief technológus .

6. Megan Kher. Ő a egyéb friss karaktere társadalmat a háttér kiváltságokat [_13_ ], hogy nem akarja beszélni. Viszonylag friss arc nem annyira ismert.

Gardens of Time, akkor ingyenesen. És ne feledd, a legfontosabb dolog a játék, nem kell letölteni semmit extra. Most indítsa el a játékot, és élvezze a speciális effektusok.

Gardens of Time Online - az egyik legizgalmasabb játék a titkokat a történelem, a legendás helyen.

Adja meg a világot a Gardens of Time, kap egy csomó felejthetetlen élményeket, és győződjön meg arról, hogy a világ, hogy a történelem tele van sok a rejtélyek és titkok.

Jó szerencsét ebben a titokzatos játék!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more