Könyvjelzők

Gargonia

Alternatív nevek: Gargon

Online játék Gargon - a szabad és a böngésző-alapú, alkalmi zsúfolt, így az egész játék folyamat sokkal egyszerűbb. Annak érdekében, hogy kezdődik a fejlődés, nem kell letölteni és telepíteni semmit. Minden, ami szükséges - Menjen el a böngészőt, és lépjen lépést Regisztrációs Gargonia.

Vegyél részt a játékban Gargonia annak első szakasza kínálja jövő játékos azonnal meghatározni, melyik oldalon kedveli konfrontáció önmagukat - a Gargonitam vagy Marines. És ha rákattint a logó a tábor (vagy a kapcsolat a név alatta), ami kevesebb, mint a regisztrált, akkor kap egy bónusz támogató egyensúlyt. Aztán, ha már elkezdték Gargonia online, akkor bármikor módosíthatja a táborban. Határozza meg a választás, akkor, mint mindig, adja meg az e-mail cím, milyen név alatt fog játszani, és milyen jelszó - adja meg a játékot. Gargonia regisztráljon itt könnyű és színvonalát.

Egyedi online játék Gargonia kínál folyamatos játék az "autonómia" akciók a karaktered. Azaz, ha kell, vagy kilép a játékból, vagy kapcsolja ki a számítógépet, a karakter már nem folytat az ügyek rábízott. Akkor küldje el a munkát, majd visszatér a játék, lefekszenek neki fizetést.

Játék Gargon megvan a monetáris egység - néhány jelzőt, amely akkor kap egy működő, legyőzve az ellenséget, vagy megtalálni az intelligencia. Valódi pénzben gazdagítják tokenek nem fog működni - ez csak in-game pénznemben Gargonia. Játssz nélkülük, de nehéz lesz, mert ez a pénz lehetővé teszi a játékosoknak, hogy megvásárolja a különböző dolgokat, hogy javítsa az otthoni, vagy a szövetség, hogy javítsa a teljesítményt.

Apropó, a jellemzők. Tartósság felelős a károk csökkentésére tett. Power - a hatás hatályba, amikor a támadó a csatában. Mobilitás - megkerüljék ellenséges támadásokat. Food - a vitalitás. Intelligence - a kritikus találat (amelyek okozzák a legtöbb kárt), a csatában. Glory - a pozícióját a rangsorban a játékosok. Gargonia online játék garantálja a folyamatos fejlődést, köszönhetően a folyamatos termelés a tapasztalat befolyásolja a játék szinten.

Amikor elkezdi játszani a játékot online Gargonia, megtanulod, hogy nem lehet csak építeni, hanem azt is, hogy javítsák otthonaikat. Leves:

• House - minden új szintre az épület, amely egy új slot a dolgokat,

• Shield düh - célszerű a támadást az ellenség, mert növeli erejét;

• szimbólum düh - növelik a kapacitást a támadás,

• Mellkas - tartsa a tokenek a rendelkezésre álló ellenség

• pajzs a becsület - növeli az erejét a védelemhez való

• szimbóluma a becsület - növelik a kapacitást a védelemhez való

• Jelvények fa - ha van egy negyedik szint felett, akkor az Ön számára egy stabil bevételi forrás,

• utat - segítse elő a megfelelő ellenfelek,

• kerítés - az erejét a játékos a támadás növeli az összeget a bevitel.

A játékot online Gargonia - legyen a közepén a konfrontáció a két tábor - "Gargonitov" és "Marine". United csoportosan vagy szövetségek, a hősök, a játék megy a háborúba, és szövetségeket, ugyanakkor részt vesz a lakásépítés és a fejlesztés a várak.

Tehát Gargonia online játék, hogy hozza meg száz százalékig szórakoztató, mert vársz és stílusos karakterek és bessmetnoe számos küldetést és szórakoztató harcrendszer ... csak nem számít. Légy merész, és tapasztalatból tudják teljes körét tervezett kalandjáték, amelynek célja a humor és szellemesség. Menj előre, és kezdj el játszani Gargonia!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more